Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Hoeksalons

Er zijn 227 resultaten gevonden

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Levertijd

-Kleur poten

- Stijl

-Materiaal

| Afmetingscategorie salons

| Bedfunctie

| Kleur zetel

| Relaxfunctie

-Kleur

Meer info over hoeksalons

Hoeksalons in leder of stof voor jouw gepersonaliseerde woonkamer

Jouw woonkamer is niet compleet zonder een comfortabel hoeksalon, dat is net zoals een eettafel zonder stoelen. Een hoeksalon met de juiste afmetingen, juiste stof en juiste kleur zorgen ervoor dat je van jouw huiskamer de ideale ontspanningsruimte maakt voor jezelf, vrienden en familie.

Hoeksalons in alle maten, met relax of opbergruimte

De juiste hoekbank kiezen is een belangrijke beslissing aangezien je waarschijnlijk heel wat tijd erin doorbrengt. De juiste kiezen doe je dus niet in een, twee, drie.

Zitbank voor een grote of kleine woonkamer

Afhankelijk van de grootte van de leefruimte wil je de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. Denk maar een een kleinere woonkamer, slaapkamer of logeerkamer waar je ruimte beperkt is. Daar past gerust een tweezits- of driezits hoekbank met L-vormige hoek in om je hoekruimte zo goed mogelijk te benutten. Heb je meer ruimte beschikbaar? Overweeg een u-vormige hoekbank met vijf of zes zitplaatsen zodat je gasten en familie voldoende ruimte hebben om te socializen.

Enkele tips voor jouw hoekzitbank

Let zeker op de beschikbare ruimte waar je jouw hoeksalon wil plaatsen, er bestaan hoekbanken met de hoek zowel links als rechts. Zo zorg je ervoor dat je hoek correct ligt.

Daarnaast kan je de hoeksalon gerust gebruiken om de ruimte in te delen in plaats van deze enkel in een hoek te plaatsen. Zo geniet je van jouw persoonlijke indeling en geef je ook de grenzen aan van elke ruimte.

Zoek je naar een stoffen of lederen hoekbank met slaapfunctie of opbergruimte voor jouw interieur? Wij helpen je graag verder tijdens de zoektocht naar de hoekzitbank die bij jouw sobere, chique of moderne woonkamer past.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: