Wat doet Meubis met gevonden voorwerpen?

Categorie meubis

Ben je iets verloren? Geen zorgen, we helpen je graag om verloren voorwerpen terug te vinden. Alle voorwerpen die we vinden bewaren we in een beveiligde ruimte tot we deze kunnen terugbezorgen aan de eigenaar.

Je voorwerp is gevonden

Dagdagelijks verzamelen we de gevonden voorwerpen en vermelden deze op iLost terwijl deze veilig bij ons opgeborgen worden. Zie je het voorwerp in de lijst staan, dan moet je nog enkele stappen doorlopen zodat we kunnen controleren of jij de eigenaar bent.

Om misverstanden te voorkomen is het handig om in je claim enkele kenmerken, zoals een serienummers, beschadigingen of unieke labels, te beschrijven zodat wij deze kunnen verifiëren. Vermeld ook waar je het voorwerp verloren bent (bijv. bij de hoeksalons, de eetkamers of op de parking). Stuur ons eventueel een foto of betalingsbewijs van het voorwerp om aan te tonen dat het om jouw voorwerp gaat.

Na succesvolle controle van de ingestuurde gegevens bespreken we met jou wanneer je deze kan ophalen zodat we het voorwerp klaar kunnen leggen aan de klantenbalie in de toonzaal.

Is je voorwerp na 3 werkdagen nog niet terecht bij ons? Dan hebben we het helaas niet gevonden.

Let op! Paspoorten, identiteitsbewijzen en betaalkaarten leveren wij na 3 werkdagen in bij het politiekantoor van Maldegem, Industrielaan 10, 9990 Maldegem.