Onze meubelmerken

Categorie meubis

Wij kunnen niet zonder onze partners, zij zijn de mensen die ons helpen om jou het beste aanbod te geven voor je wensen en behoeften. Of het nu op zoek bent naar een nieuwe hoeksalon of een volledig nieuw interieur voor je woonkamer. Zij geven ons de mogelijkheid om de collecties te vinden die jouw droominterieur werkelijkheid maken.

Benieuwd wie onze partners zijn? Kom kennis maken.

Wimex

Waaraan denk je als we prachtige meubelen combineren met een perfect ontwikkelingsproces? Duitsland staat bekend als het land van de ingenieurs, waar ideale functionaliteit gecombineerd wordt met stijl en klasse. Onze partner Wimex is hier geen uitzondering. Zij produceren een zeer uitgebreid gamma van kinder- tot woonkamer en meer.

Vipack

Een van onze Belgische partners is Vipack. Hun doel is om er voor te zorgen dat ieder kind de juiste keuze vindt voor zijn/haar wensen met fantasierijke ontwerpen. Of je zoon zich wil voelen als een kleine piraat of je dochter als een prinses in haar kasteel. Dag in dag uit, er is voor ieder wat wils om de dromen van je kind waar te maken.

Meubar

Tijdloze, kwalitatieve meubelen aan zachte prijzen. Moderne of landelijke stijlen met genoeg functionaliteit voor alle ditjes en datjes, kinderkamers, Meubar heeft voor iedereen in het gezin wel wat te bieden om je huis stijlvol in te richten aan betaalbare prijzen.

Bauwens

Een van de oudste en meest ervaren Belgische meubelbouwers. Of je nu een industriële stijl zoekt voor je appartement in een gerenoveerde industriewijk of een landelijke stijl voor je huisje in de Vlaamse velden. Het familiebedrijf Bauwens bestaat al meer dan 80 jaar en biedt heel diverse collecties aan voor iedere kamer en woonstijl.

Van Landschoot

Geluk kom tijdens je slaap. Dat is het motto van het Belgische familiebedrijf Van Landschoot. Dit Maldegems bedrijf bekommert zich al 90 jaar over je dromen en doet dit door innovatieve technologieën en ambachtelijke werkwijzen te combineren om luxe bedding te produceren met een focus op ergonomie en gebruiksgemak. Net daarom kunnen zij zorgen voor nachtrust van de bovenste plank.

Evan

Meubelen aan een zachte prijs. Dat is de missie van het Veurnse meubelbedrijf Evan. Al sinds 1968 ontwerpen en produceren ze woon- en eetkamers in diverse woonstijlen. De perfecte keuze dus om je nieuwe meubelen te kiezen voor deze ruimtes.

Altoni

Altoni Leather Designs staat voor Italiaanse luxe en finesse. Maar dit bedrijf maakt niet zomaar lederen zetels. Deze zetels worden door gespecialiseerd personeel gemaakt die de grootste aandacht voor details hebben en zo garant staan voor de meest verfijnde afwerking. Elk materiaal dat gebruikt wordt voor de zetel heeft een doel en zorgt daarom voor een unieke zitervaring.

Demeyere

Demeyere is onze Franse partner in crime. Dit bedrijf bestaat al sinds 1909 en is door de tijd uitgegroeid tot een van de grootste meubelfabrikanten in Europa, maar dit houd ze niet tegen om vast te houden aan hun normen en waarden om betaalbare, kwalitatieve meubelen in diverse woonstijlen aan te bieden voor elk budget.

Neyt

Onze partner voor kwalitatieve en moderne ‘meeneemmeubelen’. Wat wil dat nu zeggen? Wel, heel simpel, je kan de meubelen aankopen en direct meenemen. Door hun groot aanbod voor vrijwel iedere kamer in het huis biedt dit Belgisch familiebedrijf een uitgebreid gamma dat dus snel leverbaar is waardoor je ook snel kan genieten van je nieuwe interieur.

Recor

Al 60 jaar zorgt Recor voor kwaliteitsmeubelen voor de slaapkamer en eetkamer. Hoewel dit Belgisch bedrijf origineel startte is als producent van kwaliteitsmatrassen, breidde het gamma zich snel uit naar complete kamers waarin ook de kasten en zitmeubelen aangeboden worden. Daarbij zorgen de designers ervoor dat elke collectie meer dan voldoende functionaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Quax

De specialist in het ontwerpen van baby-, kinderkamers en accessoires. Collecties waar functionaliteit en design hand in hand gaan. Quax is een Belgische meubelfabrikant die meubelcollecties ontwerpt met een verhaal in het achterhoofd en dat doen ze heel goed. Zin om je kind onder te dompelen in de Afrikaanse Savanne of liever een exotische Arabisch Hamman sfeer. Kortom voorzien zij sfeervolle en functionele omgevingen waarin je kind kan opgroeien.

Benieuwd naar de meubelen die onze partners aanbieden? Neem gerust een kijkje in het assortiment of kom langs in de toonzaal voor gepersonaliseerd advies waarbij onze interieuradviseurs gebruik maken van diverse stof- en houtstalen zodat jij de perfecte keuze kan maken.