Ik zoek een product maar kan het niet vinden

Categorie bestellingen

Bij Meubis bieden we een groot assortiment aan de beste prijzen. Of je nu zoekt naar een boxspring, hoeksalon, kleerkasten of een volledige eetkamer. Er zijn diverse manieren om het product te vinden dat jij voor ogen hebt.

Zoekopties

Weet je precies waar je naar op zoek bent? Gebruik de zoekfunctie in de rechterbovenhoek van onze website het meubelstuk te vinden. Een andere mogelijkheid is om op zoek te gaan in het overzicht van het meubel dat je voor ogen hebt.

Wat te doen als je geen resultaat hebt

In het geval dat je zoekopdracht geen resultaat oplevert kan je ons contacteren via onze live chat, mail, Facebook of Instagram zodat onze online interieuradviseurs je snel kunnen helpen. Heb je nog verdere vragen over een meubelstuk of heb je even tijd om langs te komen, we ontvangen je graag in onze toonzaal te Maldegem, waar je een selectie van de mooiste meubelen kan vinden voor je interieur.

Overzichtspagina's merken

Voor quasi elk meubel die behoort tot een collectie meubelen van een bepaald merk of partner zoals bijvoorbeeld de meubelen van Recor Originals of alle meubelen van Vipack bestaan er overzichtspagina's die je eveneens kunnen leiden naar het juiste artikel of de juiste informatie.