Hoe laat kom ik het best naar de winkel?

Categorie meubis

In de meubelwinkel van Meubis maken wij graag tijd om je te voorzien van de beste service en persoonlijk advies zodat jij naar huis gaat met je droominterieur. Maar soms kan het iets drukker zijn in de toonzaal waardoor we jou niet direct kunnen bedienen.

Wij geven daarom graag enkele rustigere momenten mee waarin we zeker voldoende tijd kunnen voorzien om ervoor te zorgen dat jij al je vragen, wensen en behoeften aan ons kan stellen. Zo geniet je van een heerlijk rustig sfeertje terwijl je het interieur van je dromen kan samenstellen in onze ruime toonzaal.

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag open van 10u00 tot 18u30. We raden je graag aan om op deze dagen in de voormiddag of voor 15u00 te komen zodat we meer tijd kunnen spenderen om het perfecte product voor jou te zoeken. Op zon- en feestdagen ontvangen we je graag van 13u00 tot 18u00. Dan is het rustigste bezoekmoment vanaf 15u00 tot 18u00.

Kijk ook gerust eens op onze website om inspiratie op te doen, wie weet krijg je al een geweldig idee voor je interieur en kan je deze combineren met meubelstukken uit de toonzaal. Zo kunnen onze Meubis meertalige adviseurs ook specifiek inspelen op de mogelijkheden van jouw ideeën.