Complete slaapkamers

Meer info over complete slaapkamers

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Creëer jouw sfeer

Een industriële loft met een groot bed en zijden lakens in het midden van de ruimte terwijl de zonsopgang zachtjes op je gezicht schijnt om je wakker te maken. Een knus bed met zacht golvend hout in een bungalow tussen de duinen terwijl je een frisse zeebries inademt door een kiertje in de ruit. Je slaapkamer is niet meer de plaats waar enkel een matras van belang is voor je comfort. Het licht, geluid, temperatuur en lucht spelen allemaal een natuurlijke rol om je een goede rust te garanderen.

Als ouders een zen momentje beleven in een slaapkamer met uitzicht over de velden terwijl de kersverse babykamer klaar staat om jullie nieuwe schat te verwelkomen. Misschien je hoofd nog even breken in bed over dat bepaald vraagstuk in je studentenkamer om daarna tussen de lakens te duiken. Je slaapkamer is een plaats waar je een heerlijke nachtrust wilt hebben zonder je zorgen te maken. 

Geen zorgen met een pakket

Een complete slaapkamerset geeft je ook meteen wat geruststelling, geen zorgen maken omdat je een nachtkastje, kleerkast of spiegel vergeten bent. Daarbij geeft een set je de mogelijkheid om je ruimte in één keer in te richten en nog verder te personaliseren met decoratieve kaarsen, enkele opbergdozen of wat leuke vazen voor een bosje bloemen.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: