Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Over ons

Ben je benieuwd naar de gezichten achter jouw favoriete meubelzaak? Kom gerust met ons kennismaken in de showroom in Maldegem! Meubis is een jong en gemotiveerd team dat wonen voor iedereen betaalbaar wilt maken.

Ontstaan in 2010 

Als specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaat Meubis elke dag tot het uiterste, en maken we wonen echt betaalbaar sinds onze oprichting in 2010. Van eet- tot slaapkamers tot het inrichten van je nieuwe bureau, wij hebben het allemaal. Dagelijks breiden wij ons aanbod uit om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten en in te spelen op de laatste trends. 

Visie

Meubis wil gezellig en kwalitatief wonen toegankelijk maken voor iedereen. Naast de beste prijzen is voor ons de service en het persoonlijk contact een onmisbare schakel in het creëren van je persoonlijke leefwereld en interieur. Alle functionele meubelen die wij voor jou kiezen zijn zo ontworpen dat ze volledig tot hun recht komen in je persoonlijke leefwereld en je interieur je persoonlijkheid uitstraalt. Samen met onze klanten en vertrouwde partners zorgen we ervoor dat we samen de beste ideeën tot een mooie collectie brengen tegen de beste prijs en kwaliteit.

“Alle functionele meubelen die wij voor jou kiezen zijn zo ontworpen dat ze volledig tot hun recht komen in je persoonlijke leefwereld.”

Samaras Dimitri, Oprichter

Waarden

  1. Inspiratie - de klanten inspireren om van je huis een echte thuis te maken.
  2. Vernieuwing - zowel intern (continu verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen) als extern (continue uitbreiding van het aanbod en gebruikerservaring)
  3. Klantgerichtheidsamen met ons team helpen we je graag verder met al je vragen.

Ons team van kenners

  • Dimitri, de all-rounder van het team. Meester in het samenstellen van prachtige collecties en het algemeen beheer van Meubis. Daarnaast staat hij het team continu bij om klantervaringen te verzamelen en te verbeteren.

  • Maria beheert met een scherp oog alle bestellingen en zorgt ervoor dat onze producenten deze op tijd leveren. Daarnaast verwent ze graag de klanten met haar jarenlange ervaring in de interieursector.
  • Sam, onze wandelende interieur encyclopedie. Jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat hij je het beste advies kan geven ongeacht wat je noden en behoeften zijn. En hij doe dit met alle plezier in het Nederlands, Frans of Engels.
  • Berthe is onze product manager en weet perfect hoe ze de productinformatie online moet weergeven zodat jij in één opslag alle informatie kan zien. Daarnaast verzorgt ze onze prachtige advertenties en promoties.
  • Emiel boeit je als onze content marketeer met spannende verhalen en uitgebreide informatie over interieur, leven en wonen. Daarnaast optimaliseert hij dagelijks de website en applicaties zodat wij je de beste winkelervaring kunnen bieden.
  • Gaëlle vervoegt het product management team met haar uitgebreide kennis over onze producten en zorgt ervoor dat elk product tot hun recht komt.
  • Aurélie is onze social media wizard, geen enkel social media platform heeft geheimen voor haar terwijl ze ervoor zorgt dat de beste content jou bereikt.

Langskomen?

Ben je benieuwd naar de gezichten achter jouw favoriete meubelzaak? Kom gerust met ons kennismaken in de showroom in Maldegem! Meubis is een jong en gemotiveerd team dat wonen voor iedereen betaalbaar wilt maken.

Bezoek onze winkel op de Koning Leopoldlaan 83 bus 2, 9990 Maldegem. Hier alvast een kijkje binnenin. 

Meer weten?

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: