Collectie Kyara van Recor

De collectie Kyara van Recor Originals is een verzameling van trendy designmeubelen, die je zelf kan aanpassen naar jouw wensen. Er bestaan namelijk heel wat combinaties van kleuren zoals eik, cashmere, basalt, wit en zwart. Op die manier bepaal je zelf de look van je interieur: van strak en modern tot gezellig en warm. Recor Originals staat voor hoogwaardig zitcomfort en prachtige designmeubelen, met een ongekende charme. Dankzij de collectie Kyara geef je zelf de extra touch.

De collectie Kyara van Recor Originals is een verzameling van trendy designmeubelen, die je zelf kan aanpassen naar jouw wensen. Er bestaan namelijk heel wat combinaties van kleuren zoals eik, cashmere, basalt, wit en zwart. Op die manier bepaal je zelf de look van je interieur: van strak en modern tot gezellig en warm. 

Recor Originals staat voor hoogwaardig zitcomfort en prachtige designmeubelen, met een ongekende charme. Dankzij de collectie Kyara geef je zelf de extra touch.

Hieronder proberen we je even op weg te helpen in 3 stappen. Eerst leggen we uit welke delen allemaal gepersonaliseerd kunnen worden, daarna geven we de mogelijke kleuropties per onderdeel, en als laatste vind je alle producten in de Kyara collectie terug, die je dus naar hartelust kunt gaan personaliseren.

De verschillende delen die je kan personaliseren:


De verschillende kleurmogelijkheden:De verschillende producten binnen de Kyara collectie:

Collectie Kyara van Recor

Hier vindt u alle producten van de collectie Kyara van Recor.


Nog vragen over de Kyara collectie?

Contactformulier