Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Meubis review: Ward en Camille uit Gent

Meubis review: Ward en Camille uit Gent

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Ward en Camille uit Gent

Ik ben Ward Diricks, 30 jaar oud, zelfstandig ondernemer en personal trainer bij Progress Centrum Gent, woon sinds 2,5 jaar in het centrum van Gent. Via mijn onderneming ben ik bij Meubis terecht gekomen, heb ik Meubis ook beter leren kennen en hebben wij ook beroep gedaan op Meubis wanneer wij in ons appartement een Airbnb wilden oprichten. 

Voor onze Airbnb wilden wij ons interieur volledig vernieuwen en hebben we eigenlijk alles aangekocht. Gaande van een bed, slaapbank, salontafel, noem maar op en alles wat we wouden was ook verkrijgbaar bij Meubis. Het aanbod is ongelofelijk gevarieerd. Een ongelofelijk groot aanbod, wanneer je iets zoekt, zal je alles wel terugvinden. 

De koopervaring was super, en is heel vlot verlopen. Van het moment dat we ons aanmeldden bij Meubis, tot het moment dat alles afgehandeld. De kwaliteit is super, dit wordt ook telkens bevestigd door onze Airbnb klanten. Ze zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit, en zeggen ook altijd dat het bed en de slaapbank super zijn. Dus de kwaliteit zit echt wel goed. 

We zouden Meubis zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen. Eerst en vooral, qua kwaliteit zit je super. Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen. 

Zo weet je wanneer je bij Meubis terecht komt, je altijd op een goede manier geholpen zal worden.

“Anderzijds ken ik Meubis al, weet ik waar ze voor staan en met welke passie ze hun job doen.”

Ward Diricks
Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: