• Home
  • Meubis review: Erwin uit Hillegem

Meubis review: Erwin uit Hillegem

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Erwin uit Hillegem

Ik ben Erwin V. uit Hillegem. Sinds kort hebben we een tweede verblijf in De Panne. En in het kader daar van hadden we een hele reeks nieuwe meubels nodig. We zijn op internet beginnen rondkijken en zo zijn we bij Meubis terechtgekomen. Wat ons meteen opviel was het ruime aanbod en terwijl je op de site zit kun je via de chat allerlei vragen stellen, wat zeer interessant was.

De site zelf was heel uitgebreid, maar een zetel bijvoorbeeld zit je best zelf eens in, vandaar dat het interessant is dat er een toonzaal is. We zijn dan ook eens ter plaatse gaan kijken, en daar hebben we het assortiment ook nog eens nader bekeken.

We hebben alle meubels voor de living bij elkaar gezocht, dus zowel eettafel, zetels, salontafel en dergelijke, allemaal op elkaar gematcht.

De kwaliteit is opvallend goed voor die prijs, prijs/kwaliteit enorm goed. De meubels waren zeer goed ingepakt en zijn heel proper geïnstalleerd geweest.

We zouden Meubis zeker aanbevelen bij vrienden en familie, zonder problemen.​

“We zouden Meubis zeker aanbevelen bij vrienden en familie, zonder problemen.​”

Erwin
Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: