• Home
  • Hoe kan ik een product zoeken?

Hoe kan ik een product zoeken?

Op zoek naar de ideale meubelen voor jouw interieur maar weet je niet hoe je moet beginnen. Je kan op verschillende manieren op zoek gaan naar de perfecte meubelen voor je droominterieur.

Simpel zoeken op onze website

Via onze website kan je snel en gemakkelijk de juiste meubelen vinden voor jouw benodigdheden en wensen. Hieronder vind je de stappen om op onze website te zoeken.

Als voorbeeld gaan we op zoek naar een nieuwe hoeksalon voor ons net gerenoveerde, ruime woonkamer in een industriële woonstijl. Deze hoeksalon willen we in leder en mag wel een moderne uitstraling hebben. Deze mag ook maximum 3.000 euro kosten.

Stap 1: De juiste kamer selecteren op de homepage
Selecteer op onze homepage de kamer waar je meubelen zullen staan. In dit geval selecteren we de woonkamer.


Stap 2: Selecteer het meubelstuk dat je wilt
Op de volgende pagina zie je een overzicht van alle meubelen die passen in een woonkamer. Je kan dus ook gerust de categorie zetel of slaapbank selecteren als je wat minder ruimte hebt. In ons voorbeeld hebben we voldoende ruimte voor een grote hoeksalon, dus selecteren we deze categorie.


Stap 3: Criteria ingeven waaraan het meubelstuk moet voldoen
De volgende pagina geeft je een overzicht van alle hoeksalons die wij aanbieden. Wij zijn op zoek naar een hoeksalon voor onze woonkamer in een industriële woonstijl. Aan de linkerkant kunnen wij onze criteria zoals de stijl en prijs ingeven. Zo krijgen we een overzicht van alle meubelen die voldoen aan de opgegeven criteria.


Stap 4: Productinformatie en reserveren
Zie je een hoeksalon dat je leuk vind? Deze kan je selecteren zodat je op de productpagina terechtkomt. Daar vind je alle informatie over die specifieke hoeksalon terug zodat je een mooi overzicht krijgt die je even kan aftoetsen op je interieur. Als de perfecte hoeksalon voor gevonden hebt kan je deze in 3 minuten reserveren zodat je nieuw meubelstuk in geen tijd in je woonkamer staat te pronken.

Gebruik de zoekfunctie

Stap 1: Laat de zoekfunctie het werk voor jou doen
In de rechterbovenhoek kan je onze zoekfunctie gebruiken die op basis van de ingegeven zoekwoorden aanbevelingen geeft die interessant kunnen zijn voor jou. In dit geval zal onze website voor ‘hoeksalons’ dus enkele aanbevelingen geven.

Stap 2: Productinformatie en reserveren
Als je een hoeksalon ziet die je leuk vind kan je deze aanklikken. Zo kom je terecht op de pagina van die specifieke hoeksalon zodat je een overzicht krijgt van de specificaties. Deze kan je gerust nog even aftoetsen op je interieur. Is je gekozen hoeksalon ideaal voor je interieur? Geweldig, via de productpagina kan je deze in 3 minuten reserveren zodat we die snel en gratis kunnen leveren in je woonkamer.

Gratis advies

Ben je nog op zoek naar meer informatie over een bepaald meubelstuk? Of wil je graag advies voor de inrichting van je interieur? Geen zorgen, wij voorzien gratis buying guides die je stap voor stap uitleg geven over bepaalde meubelen en je tips geven waarop je moet letten. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor advies op maat. Kom dus zeker eens langs of contacteer ons via live chat, mail of een van onze social mediakanalen.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: