Wil jij ook een tropisch vakantieresort in je eigen tuin?

- - Categorie Tuin en terras

Staycation - la hype du moment - comment changer votre jardin dans une oase de silence et de repos

Als we de trends van de laatste jaren bekijken, springt onmiddellijk het fenomeen van de ‘staycation’ in het oog. Niet op reis gaan, maar gewoon thuis blijven tijdens vakantieperiodes. Met het vakantiebudget kan je bijvoorbeeld je tuin volledig opknappen. Waarom zou je honderden euro’s betalen om naar een tropisch vakantieresort te trekken, als je die in je eigen achtertuin kunt maken?

Om het ultieme vakantiegevoel bij jou thuis te creëren, ben je met teakhouten meubelen al op de goede weg. Teak is namelijk een houtsoort met heel wat voordelen:

  • het geeft een tropische en warme look aan je tuin
  • het geeft een langdurige kwaliteit aan je tuinset, waardoor het makkelijk de vier seizoenen kan overleven
  • het vraagt amper tot geen onderhoud
  • het heeft een oersterk en stevig karakter, waardoor het zeker tegen een stootje kan
  • het is geen al te zware houtsoort en is daardoor makkelijk verplaatsbaar

“Teak is een houtsoort met ontzettend veel voordelen”

Bij MEUBIS houden we ervan om de specifieke inrichting van uw tuin te koppelen aan het functionele. We bekijken graag waarvoor je tuin dus zal dienen. Ben je iemand die in de zomermaanden graag buiten ontbijt of ’s avonds met de familie op het terras zit, dan is onze Teak Promo tafelset wellicht iets voor jou. De tafel kan zowel rechthoekig of in een ovale vorm geleverd worden, met zes stevige plooistoelen. De plooistoelen kunnen ook los van de tafel per twee stuks besteld worden.

Mensen die al eens vrienden durven uitnodigen voor een aperitief of een drink op een zomerse avond, zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van onze Teak bar. Deze gezellige inklapbare bar bevat verschillende opbergmogelijkheden aan de binnenkant van het meubel zowel voor flessen, glazen, ijsemmer en uw drankvoorraad. Ook de Teak barkrukken kunt u per stuk verkrijgen, om uw zomerse feestjes met vrienden te voorzien van een tropisch karakter.

Ook de zonnekloppers onder ons vinden bij MEUBIS waar ze naar op zoek zijn. Want wie een echt vakantiegevoel wil creëren, kan natuurlijk niet zonder ligbank op het terras of in de tuin. In onze ligbanken zul je niet alleen een vakantiegevoel ervaren, je zult er ook het kleurtje en de energie aan overhouden alsof je er net een weekje in een luxeresort op hebt zitten.