Betaalbaar op kot

- - Categorie Student op kot

Het is zover een nieuw academiejaar breekt aan en je zet (opnieuw) de stap om op kot te gaan!

De term "kot" roept tegenwoordig meer en meer luxueuze gedachten op dan dat het vroeger deed, men dacht toen aan oud meubilair en een klein woonoppervlak voor veel te veel geld. Maar wat als je jouw "kot" nu eens een mooie uitstraling kan geven en dat in combinatie met het besparen van leefruimte en GELD? Wij bij Meubis maken dat waar voor jou!

Studentikoze meubels

Je gaat kijken naar je nieuwe verblijfplek voor de komende maanden van het academiejaar en hebt direct een beeld in je hoofd geschetst van hoe jij jouw eigen stek zou willen inrichten. Jouw idee past daarom niet altijd binnen het budget van je ouders maar wat als je jouw idee toch werkelijkheid kan maken door bij ons betaalbare studentenmeubels te kopen?

Uw comfort is onze zorg

We hebben aan alles gedacht waardoor het voor jou makkelijk kiezen wordt. Neem als voorbeeld onze kleerkast Osiris, dit stevige lichtgewicht neemt de zorg van draaideuren binnen een kleine ruimte weg en biedt je ook de mogelijkheid om een groot aantal kledingstukken op te bergen.

We zorgen ook voor een goede nachtrust en de plek waar je jouw lievelingsseries kan bekijken dit d.m.v praktische bedden die toch comfortabel liggen. Het eenpersoonsbed bed Till is een bed dat je alles geeft wat je nodig hebt! Nachtkastjes die je onder het bed kan schuiven en ook nog eens enkele laden en schappen waar je weerom veel in kwijt zal kunnen. Of heb je toch nood aan een tweepersoonsbed? Dan is het bed San jouw nieuwe slaapbuddy! 

Eerste hulp bij de blokperiode

De stress bouwt zich op en de tijd vliegt voorbij. Een slechte zithouding en rommelig bureau hebben daar mede schuld aan.

Geen nood we laten je even op adem komen in 1 van de zovele bureaustoelen die wij jou kunnen aanbieden!

"Waar ligt dat ene blad van dat bepaalde vak nu ook al weer?" Een plek van organisatie en orde (in de wanorde) dat hebben we ook voor jou! Jouw nota's en andere benodigdheden kan je in no time terug vinden op het prachtige werkblad van bureau Vivo. Plaats is een must als je voor de volle 100% wil gaan om jouw toekomst te verzekeren! 

Je bent bijna klaar voor de grote stap!

Je kan (na het uitgaan) slapen, kleren kiezen en grondig studeren, dit alles in jouw eigen samengestelde betaalbare plek waar mama of papa geen bezwaar meer tegen hadden.

Je hebt nu nog tal van opties om jouw eigen smaak nog wat te verfijnen. Dit door gebruik te maken van verlichting, spiegel,  kapstok, ...

Wij bij Meubis zijn zeker dat we zo jouw 'road to succes' kunnen verzekeren! 

P.S. Wie weet krijg je na het besparen op meubilair wel nog een nieuwe laptop die helemaal tot zijn recht zal komen in jouw prachtig interieur! 


Nog meer tips nodig?

Heb je nog meer tips nodig over het inrichten van je studentenkamer? Check even onze andere blogs. Je vindt er o.a. nog meer interieurtips voor studenten, of de 10 hipste food adresjes in Gent.