Zo ziet een hippe kinderkamer eruit in 2018

- - Categorie Slaapkamer

Dit bed Cabane doet het bij ons uitzonderlijk goed, zeker als er gevraagd wordt naar een kinderkamer voor jongens. Het bed kan nochtans ook perfect gebruikt worden bij een kinderkamer voor meisjes, zoals je kan zien op de tweede foto op de pagina van het product. Het bed op zich is afgewerkt in een witte kleur, wat dus perfect nog de mogelijkheid geeft om de kamer in te richten zoals je dat zelf wil. De vorm van dit bed is heel speciaal, maar het valt ontzettend in de smaak bij kinderen. Het perfecte bed voor een hippe kinderkamer.

Extra opbergruimte

We merken ook dat mensen steeds vaker iets kleiner gaan wonen. Een appartement of een rijhuis met beperkte ruimtes, het is iets dat vandaag de dag heel vaak voorkomt. Mensen vragen dan ook vaak om een kinderkamer of tienerkamer met slimme opbergmogelijkheden, zoals een bed met een bijhorende bedlade of iets dergelijks. Wij hebben hiervoor het perfecte bed in onze collectie: hoogslaper Space Up

Het grote voordeel van deze Space Up is dat je oneindig veel opbergmogelijkheden krijgt in één compact bed. Zelfs Miley Cyrus is verzot op dit bed, zagen we op haar Facebook en Instagram pagina. De werking ervan zie je op onderstaande afbeelding uitgelegd. Naast de opbergmogelijkheden aan de zijkant van het bed, heb je dus onder de matras/lattenbodem nog een klein huisje op zichzelf, waar je gigantisch veel in kan opbergen. Op het eerste zicht lijkt het dus een gewone hoogslaper, maar uiteindelijk is het zoveel meer dan dat. Een ontzettend populair model, mede dankzij Miley Cyrus nu ook wereldwijd. In hetzelfde genre hebben we ook compactslaper Babel

Een hippe tienerkamer

Heel vaak kiezen mensen ook al op vroege leeftijd voor een tienerkamer. Dat is eveneens een kamer met een éénpersoonsbed, maar vaak al iets soberder of volwassen dan een kinderkamer. Die lijn is natuurlijk heel vaag, en net daarom kiezen mensen soms al meteen voor een tienerkamer, die in principe nog wat langer mee kan met het kind. 

De verschillen tussen een tienerkamer voor jongens en een tienerkamer voor meisjes zijn vaak niet zo groot. Meestal geven wij de raad om het karakter van het kind even te evalueren, met daarnaast ook zijn hobby's en interesses, en daaruit te vertrekken voor het kiezen van een kinderkamer of tienerkamer. Neem bijvoorbeeld onderstaande tienerkamer Amori. De iets stoerdere meisjes zullen dit maar niets vinden, maar de echte prinsessen of romantische zielen zullen ongetwijfeld smelten voor deze slaapkamer. 

Bekijk je graag ook nog even onze andere tienerkamers? Klik gerust even op de link, we hebben heel wat modellen in collectie. Onze tienerkamers bevatten standaard een éénpersoonsbed, een nachttafel en een kleerkast. Bij deze slaapkamers hoort een matras en een lattenbodem van 90x200cm. Voor de jonge student is het misschien ook handig om nog een bijhorende bureau en bureaustoel in de kamer te plaatsen? Heb je nog vragen? Gebruik ons contactformulier!

Contactformulier