Zij kozen MEUBIS: Hotel Aan Zee - De Panne

- - Categorie Horeca


We spraken met Natalie, uitbaatster van dit pittoresk hotel in De Panne. "Ons hotel bevindt zich op het Marktplein in De Panne. Het is een gezellig en levendig plein, het bruist er door de vele restaurants, cafés en hotelletjes. Levensgenieters kennen hier de beste adresjes en daar hoort zeker ons Hotel aan Zee bij", aldus Natalie. "Bovendien is het gevestigd in een splinternieuw pand. De twaalf nieuwe kamers zijn modern en heel netjes afgewerkt. De inrichting is hoofdzakelijk met tinten van wit en lichtblauw. Er werd veel hout gebruikt wat de kamers een ruwere uitstraling geeft."

Natalie over Meubis

"We zijn terecht gekomen bij MEUBIS via hun horecamailings. We hebben ook wat rond gekeken op hun website, en daarna contact opgenomen. We zijn heel tevreden van de samenwerking, en van de service die MEUBIS ons geboden heeft. Naast een hotel hebben wij ook een populaire tea-room, waarvoor we tafelbladen en tafelpoten hebben besteld bij MEUBIS. Op vlak van kwaliteit valt er niets op aan te dingen, we zijn heel tevreden."

Niet alleen de tea-room

Niet alleen de tea-room liet Nathalie onder handen nemen maar ook haar ruim terras voor het hotel. Samen met Natalie hebben we samen gezeten en gekeken naar de leukste en meest passende optie voor haar terras, en we kwamen tot de conclusie dat we het beste konden gaan voor een gezellige en knusse sfeer op haar terras. Deze zorgt dat je ten volste kan genieten van de kust en de mooie markt!

Het resultaat

Samen met Natalie kozen we de volgende meubelen, we gingen voor een mooie strakke witte tafel in combinatie met een ruime rietenstoel. Waarom kozen we voor deze? De strakke witte tafel in combinatie geeft een gezellige sfeer weer, het gaat om een uitzicht dat modern oogt en toch gezelligheid projecteert. Niet alleen gaat het hier om het gevoel en uitzicht maar ook om comfort! De rietenstoelen die zijn zo gevormd dat ze de klant de ideale zithouding geven en je er in kan weg zakken alsof je thuis in jouw veranda zou zitten! 

Hieronder kan je genieten van het resultaat!

Wij bij Meubis

Wij bij Meubis zijn blij dat we Hotel Aan Zee een van onze klanten mogen noemen en dat we hen snel hebben kunnen van dienst zijn. De stoelen en tafels die ze bij ons hebben aangekocht zijn stoelen en tafels die perfect zijn voor de horeca aangezien deze super makkelijk zijn in onderhoud. 

Wij danken graag Hotel Aan Zee voor het vertrouwen dat zijn hadden en voor de fijne samenwerking!


Meer over Hotel Aan Zee

Hotel Aan Zee
Markt 6
8660 De Panne

Telefoon: 058 41 46 40

Bezoek gerust even de website van Aan Zee Hotel. Wil jij samen met ons even bekijken wat MEUBIS voor uw zaak kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier