Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

Scoren op Moederdag: onze 10 geschenken

- - Categorie Algemeen

Moederdag komt er weer aan, een uitgelezen kans om je mama eens in de bloemetjes te zetten! Geen inspiratie? Geen nood! Speciaal voor jou hebben we een lijstje gemaakt met een tiental mogelijke cadeaus. Stuk voor stuk kleine decoratieve elementen uit onze nieuwe decoratiecollectie die elk interieur opsmukken, en die elke mama sowieso zal appreciëren.

Keramische kom Maze

Een keramische kom zoals deze past in elk interieur en kan voor verschillende dingen gebruikt worden. Met een cadeau als dit kan je dus zeker niet misdoen!

Set 3 kommen Arabel

Aan 1 kom niet genoeg? Dan is deze set van 3 metalen kommen misschien wel iets voor je mama. Je kan ze samenzetten op bijvoorbeeld een grote tafel, of verspreiden over je keuken, living,… Door de verschillende groottes kan je ze ook voor meerdere dingen gebruiken: als fruitmand, als kom om je sleutels in te leggen,…

Set aluminium kommen Dahlia

Nog een set kommen! Deze 2 stevige aluminium kommen zijn ideaal om wat meer sfeer te geven aan je interieur.

Glazen pot Silom

Deze mooi ontworpen pot is gemaakt van gerecycleerd glas en kan perfect in de keuken gebruikt worden om bijvoorbeeld koffie, zout of kruiden in te bewaren.

Deze pot is beschikbaar in zwart & wit en in 2 verschillende afmetingen.

Kaarshouder Garnet

Deze kaarshouder met handvat is gemaakt uit metaal en glas. Deze kan je dus perfect binnen in de living of buiten op het terras een plaatsje geven. Bekijk zeker ook eens onze andere kaarshouders & kandelaars.

Plaid Clapman

Een lekker warm dekentje om gezellig samen ’s avonds in de zetel te zitten. Helemaal niet duur en verkrijgbaar in meerdere kleuren! Geen fan? Kijk ook zeker nog eens naar onze andere plaids

Vaas Shalimar

Veel mama’s krijgen een bloemetje op moederdag, waarom dan ook niet een mooie nieuwe vaas kopen om ze in te zetten? Vaas Shalimar is één van de vele nieuwe vazen die net binnen gekomen zijn. Voor nog meer vazen, neem gerust een kijkje in onze volledige collectie vazen

Keramische fles Midi

Deze keramische fles kan zowel als vaas of fles gebruikt worden dankzij het houten deksel. Deze fles is beschikbaar in twee maten: 29 of 38 centimeter. Niet wat je zoekt? Kijk ook eens tussen onze andere keramische accessoires

Tafellamp Navils

Deze tafellamp met voet gemaakt uit tropisch hout kan elk interieur een warme touch geven. Ideaal voor in je mama’s living of leeshoek.

Set fotolijsten Kundu

Met een fotokader of fotolijst kan je elke mama blij maken. Met hun rustieke look zijn deze perfect om kinderfoto’s in te steken. Gegarandeerd een leuke verrassing!