Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

In the spotlight: collectie Kiddy

- - Categorie Algemeen

Bij MEUBIS hebben we veel verschillende artikelen in onze webshop, en ook veel uitgebreide collecties. Toch zijn er altijd wel collecties die veel mensen aanspreken. Dat merken we aan de vele vragen over de meubelen, maar ook aan het feit dat ze vaak worden besteld. Een van die collecties is de Kiddy-collectie. We begrijpen het natuurlijk, het is een prachtige collectie met kindermeubels, 100% Belgisch gemaakt. Kwaliteit gegarandeerd en een heel mooi design. We nemen u mee door de Kiddy-collectie, met haar eindeloze mogelijkheden.

De babykamer

Laten we beginnen met de kleintjes. In deze Kiddy-collectie heb je alles wat je nodig hebt om een mooie babykamer te versieren. Wat we als kinderkamer altijd tellen is het babybedje (natuurlijk), een commode met luiertafel en een garderobe. Babybed Kiddy is een heel mooi babybedje, afgewerkt in een witte kleur, met verfijnde pootjes in massief grenen. Dressoir Kiddy bevat 3 lades, met bovenin een open ruimte om spullen in op te bergen. U kunt de commode ook bestellen zonder de luiertafel, maar dit is natuurlijk een zeer praktische aanvulling voor de babykamer. Kledingkast Kiddy 2-deurs wordt vaak gekozen in de babykamer, maar je kunt natuurlijk ook aan de toekomst denken en voor de Kiddy 3-deurskast gaan.

Collectie Kiddy - Alles voor de babykamer

De kinderkamer

Kinderkamer Kiddy is erg populair op dit moment. In deze collectie heb je alles om een heel hippe kamer te maken. In een kinderkamer rekenen we meestal een eenpersoonsbed, een nachtkastje en een kledingkast. Eenpersoonsbed Kiddy is een hip model, met een mooi design. Een leuk extraatje bij dit bed, zijn de kleurmogelijkheden. U kunt dit bed in het wit krijgen, maar ook in het grijs, mintgroen of lichtroze. Voor de kinderen die de overgang maken van een babybedje naar een eenpersoonsbed, kan je ook een bedbeveiliging bestellen, zodat ze niet uit hun bed rollen. Nachtkastje Kiddy is een sober model, dat qua vormgeving natuurlijk perfect bij het bed past. De Kiddy-kinderkamer verkoopt meestal een Kiddy-driedeurskast, omdat kinderen van die leeftijd al een grotere kast kunnen gebruiken. Vooral de meisjes, maar ook de jongens, toch?

Collectie Kiddy - Alles voor de kinderkamer

Uitbreiding van de kinderkamer

Wordt uw kind in de tussentijd volwassen of komen vriendjes en vriendinnetjes regelmatig slapen? In de Kiddy-collectie heeft u ook veel artikelen om de kamer van uw kind uit te breiden. Een heel cool item is het tipi-bed Kiddy. Deze is verkrijgbaar in het formaat 90x200cm, dus een volwaardig eenpersoonsbed, maar ook kleiner, namelijk 70x140cm. Dit wordt dan vaker gebruikt als 'speelbed', of als een plek om te chillen. Wat ook populair is bij jonge kinderen, is de hoogslaper Kiddy. Het onderstel is gemaakt van massief grenen, net als de stevige ladder. Onder het bed is overigens voldoende ruimte om een kamp te bouwen. Het stapelbed van Kiddy is ook superhandig om ruimte te winnen. De lattenbodems zijn altijd inbegrepen bij deze bedden. Een andere optie is een Kiddy-bedlade, die gemakkelijk onder het Kiddy-eenpersoonsbed schuift. Zo verlies je geen ruimte als het niet gebruikt wordt, en kun je het gemakkelijk tevoorschijn toveren als een vriendje blijft slapen.

Collectie Kiddy - Alles om de kamer uit te breiden

Decoratie voor de kinderkamer

Wat we erg leuk vinden aan de Kiddy-collectie zijn de extra's die uw kinderkamer compleet kunnen maken. We denken bijvoorbeeld aan de speelkoffer Kiddy, die kan dienen als boekenkast, maar ook als bed voor de speelpop, of gewoon als opbergruimte voor de vele knuffels van uw kind. Hij is op precies dezelfde manier afgewerkt als de rest van de collectie, waardoor hij er echt geweldig uitziet. Voor de oudere kinderen hebben we ook een echte boekenkast Kiddy, met een uniek ontwerp. Deze kan ook voor vele doeleinden gebruikt worden, en ziet er echt super hip uit. Wandplank Kiddy is altijd een handige toevoeging, en verkrijgbaar in twee maten. Het kan perfect boven het bed of nachtkastje gehangen worden, maar kan ook heel handig zijn boven het Kiddy-bureau, voor kinderen die al moeten studeren. Zo kan je een heel hippe studeerhoek creëren in een mooie kamer.

Collectie Kiddy - Alles van decoratie voor de slaapkamer

Nood aan interieur inspiratie?

Bent u op zoek naar frisse en leuke ideeën voor uw interieur? Ontdek onze andere blogs en ontdek onze tips voor een kindvriendelijke inrichting van uw huis, of bekijk onze webshop.

Bekijk ons aanbod aan babykamers voor nog meer inspiratie.