Contacteer ons via sms: +32460200926 Beschikbaar van 10u tot 23u via chat.

De droomdressing van Yentl Keuppens

- - Categorie Algemeen

De droomdressing van Yentl Keuppens

Bij de meeste mensen hoeft de naam Yentl Keuppens eigenlijk geen intro meer. Voor de uitzonderingen: here we go! Wie ooit naar het tv programma 'Pink Ambition' gekeken heeft, zal ze ongetwijfeld herkennen. De jonge vrouw werd bekend dankzij het programma, waar ze heel wat van haar talenten aan Vlaanderen toonde. Ondertussen runt ze haar eigen blog Just Yentl, schreef ze een boek over haar strijd met anorexia en lanceerde ze al enkele kledingcollecties bij ZEB Fashion. Kortom: een rolmodel voor heel wat jonge meisjes en vrouwen.

Nood aan een gigantische dressing

Iemand die zo met fashion bezig is, heeft uiteraard nood aan een gigantische kleerkast, horen we je denken. Dat dacht Yentl blijkbaar ook, want met exact die vraag kwam ze bij Meubis aankloppen. "Op de hoogste verdieping van onze nieuwe woning, hadden we een ruimte van zo'n 40 vierkante meter. Aanvankelijk wilden we daar een grote slaapkamer maken, maar dat idee hebben we dan ingeruild voor een gigantische inloopdressing. Centraal in de dressing hebben we een bureau gemaakt, van waaruit Jeffrey en ikzelf aan de blog werken. Omringd door allemaal kledij, handbags, schoenen en andere fashion artikelen. Heerlijk, toch?"

"Tijdens mijn zoektocht online kwam al vrij snel Meubis tegen. Zij konden ons het juiste advies geven, maar ook heel snel schakelen. We wilden namelijk vrij snel verhuizen, en hadden de dressing dus ook op korte termijn nodig. Samen met Kasper en Dimitri werkten we een gigantische dressing uit met maar liefst 18 kasten, die we combineerden zodat die perfect in de ruimte pasten. Achteraf bekeken zijn we héél tevreden van die keuze: de kwaliteit van de kasten is top, en ook op vlak van prijs zit je bij Meubis meteen goed. Dankzij hun montageservice werd alles voor ons ook nog in elkaar gezet. Eerlijk? Ik ben ééécht verliefd op het resultaat. Ik deelde al heel wat foto's op mijn Instagram pagina, en ik kreeg ongelooflijk veel leuke berichtjes!"


De perfecte eetkamer volgens Yentl

Ook haar eetkamer vond Yentl bij Meubis. "We waren op zoek naar een vrij strak interieur, met veel houtelementen om ons huis toch met wat warmte aan te kleden. We vonden de perfecte set bij Meubis. De collectie Lips sprak ons van bij het begin aan, en we besloten dan ook om daarvoor te gaan. Toen de eetkamer Lips bij ons thuis geïnstalleerd was, waren we er zoó verliefd op, dat we ook de salontafel Lips en het tv meubel Lips uit dezelfde collectie hebben bij besteld. We zijn er super tevreden mee, zowel van de meubelen als van de samenwerking met Meubis. Het is een jong team, dat ernaar streeft om de nieuwste interieurtrends aan een betaalbare prijs te kunnen aanbieden. Ik kan ze alleen maar aanraden."

Credits

Pictures: Story Magazine
Youtube filmpjes: Yentl Keuppens
Tekst: Kasper De Bree en Yentl Keuppens


Wens je meer info over de dressing of de eetkamer van Yentl? Laat het gerust even weten hieronder!

Contactformulier