De 10 populairste producten tijdens de solden

- - Categorie Algemeen

De zomer vliegt voorbij. De eerste twee weken van de soldenperiode zitten er ook al op. Tijd voor een tussentijdse evaluatie van de meest verkochte producten op onze webshop. Naast enkele klassiekers zagen we toch ook wat verrassende producten in de top-10 verschijnen. Net daarom hebben we besloten om dit lijstje ook even met jullie te delen. Zit jullie favoriet er ook tussen?

Hoeksalon Mondo | -12%

Hoeksalon Mondo is een hoeksalon van topkwaliteit. Het design is eerder minimalistisch, maar ontzettend stijlvol. Hij werd ontworpen door Heikki Toropainen, één van de leidende ontwerpers in Scandinavië. 

Slaapkamer Tiffany 1 | -16%

Deze mooie en moderne slaapkamer omvat het bed 160x200cm , 2 nachttafels en de kleerkast van 225cm met draaideuren. De verlichting van de kleerkast krijg je er gratis bij. 

Boxspring Amsterdam | -9%

Boxspring Amsterdam is een moderne boxspring, afgewerkt in een mooie stof. De Amsterdam straalt dankzij z'n prachtig design echt iets extra uit. De combinatie met de chrome pootjes versterkt dat beeld alleen maar. 

Eetkamer Michael | -19%

Eetkamer Michael is een mooie eetkamer van stevige kwaliteit. De zachte houttinten zorgen voor een warme, landelijke look. Het design geeft deze meubelen een hedendaagse toets. 

Eetkamer Feniks | -5%

Eetkamer Feniks is een industriële eetkamer van Belgische kwaliteit. De eetkamer is afgewerkt in licht hout en wordt gecontrasteerd door donkere metalen poten. Daarbij hebben de dressoir en barkast oppervlaktes en voorpanelen afgewerkt in een zwart antraciet kleur.

Slaapkamer Margritte | -5%

Stijlvolle slaapkamer, afgewerkt in het kleur Valonia eik, met tweepersoonsbed, 2 nachtkastjes en kleerkast met 2 schuifdeuren met soft close systeem.

Hoeksalon Armando | -50%

Eén van de verwachte toppers in dit lijstje, zeker als je zijn prijs bekijkt. Moderne hoeksalon Armando met bedfunctie en verstelbare hoofdsteunen. Ruime en strakke zetel verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen.

Hoeksalon Kamille | -21%

Hoeksalon Kamille bestaat uit 2 delen die van links naar rechts verplaatst kunnen worden, dus zelfs na uw aankoop, kunt u zelf de hoek nog kiezen. Deze hoeksalon heeft een zeer moderne uitstraling en is een echte topper. Hoeksalon Kamille is online beschikbaar in 5 kleuren. Meerdere kleuren verkrijgbaar in onze showroom. Al enkele jaren ons best verkochte hoeksalon.

Eetkamer Tom | -10%

Eetkamer Tom is een mooie eetkamer van stevige kwaliteit. De houttinten zorgen voor een warme, landelijke look. Het design en de afwerking geeft deze meubelen een hedendaagse toets.

Eetkamer York Cottage | -6%

Deze landelijke eetkamer in een wit houtkleur bevat een dressoir (215cm), een vitrine (122cm) en een tafel van 190cm. Alle drie de meubelstukken hebben een contrasterend oppervlakte bestaande uit een licht houten kleur. 

Benieuwd naar onze andere promoties? 

Op deze soldenpagina vind je een overzicht van enkele van onze huidige promoties. Uiteraard kun je op de webshop nog heel wat andere kortingen ontdekken.