• Home
  • Acties van de maand

Acties van de maand

Elke maand zetten we bij Meubis wat producten in de kijker. Deze acties en promoties gelden telkens gedurende één maand. Ook deze maand geven we dus weer heel wat kortingen op bepaalde producten. Bekijk hier een voorproefje van onze boxspring deals, eetkamer koopjes en nog zoveel meer. In Februari zijn onze actiedeals net zo gek als in de solden! Er zijn kortingen op heel het gamma en de korting loopt op tot wel -50%!

Boxsprings in korting

Boxsprings zijn een heel populair product in onze  collectie. We hebben dan ook boxspring in alle stijlen, maten en kleuren. Ben je op zoek naar een moderne boxspring, misschien zelfs een elektrische boxspring? Of hou je het liever bij een vaste boxspring, in een landelijke of misschien zelfs Scandinavische stijl? 

Hieronder vind je alvast enkele van onze boxspring promoties.

Bedden in afslag

Er zijn zeker nog heel wat mensen die een gewoon tweepersoonsbed verkiezen boven een boxspring. Naast de standaard bedkaders, zie je nu daardoor nu ook steeds vaker bedkaders die de looks hebben van een boxspring, maar de kenmerken van een tweepersoonsbed. Wat vinden jullie van deze modellen?

We hebben natuurlijk nog heel wat andere tweepersoonsbedden, net als eenpersoonsbedden.

Hoekzetels in promotie

Hoekzetels zijn niet alleen heel gezellig, ze zijn vaak ook gewoon de meest praktische oplossing om je ruimte zo goed mogelijk te benutten. Een hoeksalon kan in heel wat materialen en kleuren afgewerkt worden, en ook de hoek kun je altijd kiezen. Wist je trouwens dat er heel wat van onze hoeksalons ook een bedfunctie en opbergmogelijkheden bevatten?

We hebben heel wat hoeksalons in korting, hieronder vind je een kleine selectie.

Complete eetkamers en eetkamerstoelen in korting

De eetkamer is vandaag de dag het visitekaartje van je woning. Een hippe eettafel, een handige dressoir en een mooie barkast of vitrine. Dat is hetgeen bij ons standaard tot een complete eetkamer behoort. Natuurlijk kun je ook zelf de stoelen kiezen in de stijl die jij voor ogen hebt.

Heb je deze populaire eetkamers al eens bekeken?

Acties van de maand - Eetkamers

Op zoek naar een nieuwe eetkamer? Ontdek hier enkele van onze aanbiedingen!

Slaapkamers in afslag

De slaapkamer hoort de plek te zijn waar jij tot rust komt. Ze zijn dan ook heel vaak afgewerkt in rustige kleuren, maar bij Meubis vind je ze in alle stijlen. Een ruime kleerkast, een bed en twee nachtkastjes. Dat is hetgeen in onze complete slaapkamers inbegrepen is. Samen met ons kies je wat voor jou de beste matras is, en ook lattenbodems kun je bij ons vinden.

Deze slaapkamers doen het momenteel heel goed in onze collectie.

Acties van de maand - Slaapkamers

Op zoek naar een nieuwe slaapkamer? Ontdek hier enkele van onze aanbiedingen!

Babykamers in promotie

Je bent zwanger? Proficiat! Er valt heel wat te kiezen, maar de babykamer kiezen is ongetwijfeld één van de leukste! Bij Meubis werken we samen met wat bekende merken zoals Quax en Vipack. Op die manier zijn wij zeker dat we kwaliteit aanbieden, voor de beste prijs. Onze babykamers bevatten altijd een babybed, een kleerkast en een commode met luiertafel. Alles wat je nodig hebt in één mooie kamer.

Wat vind je van deze babykamers?

Acties van de maand - Babykamers en kindermeubels

Je bent zwanger en je zoekt een babykamer? Ontdek hier enkele van onze aanbiedingen!

Dankzij de Coronacrisis zijn er zware prijsstijgingen bij onze leveranciers. Dit moeten wij ook aanpassen binnen onze prijzen. Maar aangezien de Covid crisis al veel druk zet op gezinnen en alleenstaanden vinden wij bij Meubis dat zo'n prijsverhoging niet gewoon van de ene dag op de andere mag gebeuren. 

Wij geloven namelijk in betaalbaar wonen voor iedereen. En mooi wonen voor ieder budget. En daar blijven we achter staan. 

Daarom hebben we besloten om tijdens de eerste maand van de prijsverhoging al onze producten in korting te zetten. Het is bijna zo gek als de solden. Met kortingen tot -50%. Op die manier kan je met een gerust hart de meubels die je op het oog had aankopen.

Meer over de impact van de Corona crisis op de meubelsector en Meubis kan je hier vinden. 

Op deze pagina kan je onze bestsellers terugvinden. Maar vergeet niet, al onze producten staan in korting! Blader dus zeker door ons volledig gamma en sla je slag deze maand met deze uitzonderlijke kortingen!   

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: