Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Tv-meubelen

Er zijn 224 resultaten gevonden

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Levertijd

- Stijl

-Kleur

Meer info over tv-meubelen

Tv-meubels voor je thuisbioscoop en gaming bunker

Een tv-meubel is meer dan de plaats waar jouw televisie op staat. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en design die van jouw tv kast de blikvanger maakt in je woning. Van lange open tv meubels in rustiek hout met metalen poten, moderne witte tv-meubels met minimalistisch onderstel of een stoer industrieel tv meubel met deuren, lades en led verlichting. Zoals je ziet zijn er immens veel mogelijkheden om tv meubels te personaliseren. Maar vergeet zeker de functionaliteit niet, het is heel belangrijk dat je alle kabels, toestellen, controllers, afstandsbedieningen en magazines erin kwijt kan.

De afmetingen van jouw tv meubel

Afhankelijk van jouw beschikbare ruimte en de grootte van jouw televisie bekijk je het best hoe groot het meubelstuk mag zijn. Zo bestaan er tv kasten die 100 lang zijn, maar ook modellen zie 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 240cm of zelfs 300cm groot zijn. Het belangrijkste is dat jouw televisie veilig staat op een stabiel bovenblad met voldoende draagkracht. Zo zal jouw televisie van zelfs 70 inch staan pronken op de blikvanger van jouw woonkamer.

Open en gesloten tv kasten

Buiten de stijl, materialen en kleuren van jouw tv meubel kan je eveneens de algemene uitstraling van jouw kast personaliseren. Van volledig open tv-kasten met diverse vakken waar je gemakkelijk al jouw spelconsoles kan showcasen tot gesloten meubels die de grote wirwar van kabels uit het zicht houden. Of ga voor een combinatie van de twee, het beste van twee werelden zodat je kan laten zien hoe stijlvol jouw televisie opstelling is.

Bij Meubis staan onze adviseurs klaar om je verder te helpen tijdens je zoektocht naar het perfecte tv meubel voor jouw benodigdheden en interieur. Neem gerust een kijkje in het volledige aanbod tv kasten aan betaalbare prijzen voor jouw blikvanger.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: