Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Relaxzetels, fauteuils & schommelstoelen

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Meer info over relaxzetels, fauteuils & schommelstoelen

Relaxzetels, fauteuils & schommelstoelen in leder of stof voor een comfortabele woonkamer

Leun heerlijk achterover met de verstelbare rugsteun en gooi je voeten omhoog voor jouw persoonlijke me-time. Of schommel gezellig terwijl je een dutje doet in het zonnetje. Relaxfauteuils en schommelstoelen bieden 100% individueel comfort zodat je op elk moment van de dag kan genieten. Ook beschikbaar in tweezits of zelfs driezits modellen zodat iedereen kan meegenieten van een gezellige relax ervaring.

Jouw betaalbare elektrisch verstelbare relaxstoel of fauteuil

Een relaxstoel komt standaard met verstelbare rugleuning en voetensteun, daardoor zijn er heel ergonomisch instelbaar. Daarnaast kan je ze personaliseren in zowel leder als stof en diverse kleuren zoals beige, grijs, zwart, wit, etc. zodat ze in elke ruimte van je woning passen.

Er bestaan ook betaalbare elektrisch verstelbare relaxfauteuils voor een erg comfortabele zitervaring. Met een druk op de knop kan je jouw fauteuil omtoveren tot een zacht bed waarin je languit kan rusten.

Grootmoeder's schommelstoel is terug van weg geweest

Een klassiek meubel die je herinnert aan de goede oude tijd toen je oma er rustig in schommelde op het terras terwijl ze het oog van je lieve beer terug naaide. Tegenwoordig bestaan er heel wat betaalbare schommelstoelen in diverse soorten hout en stof, of zelfs rotan, die je zowel binnen als buiten in de tuin kan gebruiken. Daarnaast kan je ze ook personaliseren om een vintage of moderne look te krijgen die bij jouw interieur past.

Of je nu voor een antieke beige schommelstoel gaat of een moderne witte stoffen relax zetel, deze meubelen bieden jou het comfort zodat je elke dag heerlijk kan relaxen."

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: