• Home
  • Wie is Meubis?

Wie is Meubis?

Meubis is een jong en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in interieuradvies en meubilair. Wij willen meubelen betaalbaar maken voor iedereen door onze persoonlijke service, een transparante communicatie en de artikelen online toegankelijk te maken door een ruim assortiment van betaalbare en kwalitatieve interieur artikelen aan te bieden.

Wie is Meubis

Meubis is een jong en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd is in interieur en meubilair. Wij willen de dagdagelijkse en persoonlijk leefwereld van zoveel mogelijk mensen beter maken door een ruim assortiment van betaalbare en kwalitatieve interieurartikelen aan te bieden. Voor ons is persoonlijk contact en communicatie een onmisbare schakel om de juiste service te bieden voor jouw wensen en behoeften, daarom hebben wij volgende vier pijlers opgesteld waar wij echt in geloven om je als klant te bedienen.

“De creatie van een persoonlijke levenssfeer online toegankelijk en transparant maken voor iedereen.”

Dimitri van Meubis

Persoonlijkheid

Iedereen heeft een persoonlijkheid, of je dit nu uit in je interieur, je manier van omgaan met de mensen of op een andere manier. Dit maakt jou uniek en dat hebben wij graag. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons als lid van de familie, niet gewoon als een klant. Wees zo uitbundig als je wilt en vertel ons je verhalen over je avonturen en je droomhuis. Zo krijgen wij de kans om je echt te leren kennen zodat wij je de gepaste service, meubelen en advies kunnen geven die een glimlach op je gezicht tovert.

Transparantie

Een transparante communicatie is voor ons heel belangrijk. Geen verborgen addertjes onder het gras waar je later last van krijgt. Wij voorzien je graag van alle informatie en advies voor je je aankoop maakt zodat je de juiste keuze kan maken voor je wensen, behoeften en uiteindelijk ook je spaarvarken. Dit gaat van de manier waarop je ons kan contacteren, de mogelijkheden van onze eigen montage service, de openingsuren van de winkel in Maldegem of de vraag of je hondje bij een winkelbezoek binnen mag. Geef ons ook gerust feedback als iets niet in orde was, wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en jij kan daar zeker het verschil in maken.

Toegankelijkheid

Iedereen heeft recht op een droomhuis waar ze zich veilig voelen, dit is zo belangrijk voor het gemoed! Daarom willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om deze visie te realiseren door een toegankelijk en ruim assortiment aan betaalbare en kwalitatieve interieurartikelen aan te bieden waarmee je je kan uitleven om jouw perfecte woning in te richten.

Online

Ah, technologie. Zo handig, maar soms ook wat vervelend. Zeker als de batterij leeg is. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om een persoonlijke levenssfeer te realiseren is er geen betere manier dan dit online te doen. Wij hebben een webshop ontwikkelt met meer dan 25.000 interieurartikelen, waar we dagdagelijks meer aan toevoegen om je te voorzien van een scala aan prachtige sfeerbeelden en informatie zodat jij de nieuwste interieurtrends in huis kan halen. Onze website geeft ons ook de mogelijkheid om je de beste prijzen aan te bieden zodat je jouw spaarvarken niet hoeft te plunderen.

Waarom kiezen voor Meubis?

Benieuwd hoe we die kleine glimlach op je gezicht nog groter kunnen maken? Bekijk hier wat we allemaal voor je kunnen doen om je leven gemakkelijker te maken en waarom je voor Meubis kiest.

Maak kennis met Meubis

  • Dimitri, de all-rounder van het team. Meester in het samenstellen van prachtige collecties en het algemeen beheer van Meubis. Daarnaast staat hij het team continue bij om klantervaringen te verzamelen en te verbeteren.
  • Kasper heeft jarenlange expertise in het optimaliseren van klantervaringen en algemene marketing. Daarbij staat hij ook in voor de samenstelling van onze online collectie zodat wij de beste interieurartikelen kunnen voorstellen.
  • Maria beheert met een scherp oog alle bestellingen en zorgt ervoor dat onze producenten deze op tijd leveren. Daarnaast verwent ze graag de klanten met haar uitgebreide ervaring in de interieursector.
  • Sam, onze wandelende interieur encyclopedie. Jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat hij je met een glimlach, in vloeiend Nederlands, Frans of Engels, het beste interieuradvies kan geven ongeacht wat je noden en behoeften zijn.
  • Berthe is onze product manager en weet perfect hoe ze de productinformatie online moet weergeven zodat jij in één opslag alle informatie kan zien. Daarnaast verzorgt ze onze prachtige advertenties en promoties.
  • Emiel boeit je als onze content marketeer met spannende verhalen en uitgebreide informatie over interieur, leven en wonen op onze blog. Daarnaast optimaliseert hij dagelijks de website zodat wij je de beste winkelervaring kunnen bieden.

Kom je graag persoonlijk langs voor advies op maat in plaats van via onze chatfunctie? Kom dan zeker eens langs in onze meubelzaak in Maldegem op de Koning Leopoldlaan 83 bus 2, 9990 Maldegem. Tot binnenkort! Vind hier de beste route naar onze winkel.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: