Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Wat gebeurt er als mijn bestelling niet meer geleverd kan worden?

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet meer geleverd kan worden?

In heel uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat jouw gekozen artikelen niet meer geleverd kunnen worden. Dit kan enkel in het geval van ‘end of life’ of op=op. Indien dit het geval is nemen onze online adviseurs zo snel mogelijk contact met jou op om samen een gepaste oplossing te zoeken zodat je alsnog je de perfecte meubelen voor je interieur kan ontvangen. Als er geen gepaste oplossing gevonden wordt storten wij het betaalde bedrag binnen de 4 werkdagen terug.

Mijn bestelling kan niet geleverd worden

Heel uitzonderlijk kan het zijn dat jouw bestelde artikelen niet meer geleverd kunnen worden. Dit kan enkel in het geval van ‘end of life’ of op=op. In deze gevallen doen onze online adviseurs er alles aan om samen met jou een gepaste oplossing te vinden zodat je alsnog de perfecte meubelen voor je interieur kan ontvangen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het betaalde bedrag teruggestort te krijgen. Dit doen we dan binnen de 4 werkdagen.

Nog enkele wettelijke rechten waar je gebruik van mag maken als klant

Als je het artikel niet ontvangen hebt binnen de 30 dagen of op de afgesproken datum, dan kan je nieuwe (redelijke) termijn opgeven om de levering uit te voeren.

Als de handelaar binnen de nieuwe termijn niet levert, dan heb je het recht om de bestelling te beëindigen en mag je een snelle terugbetaling vragen.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: