• Home
  • Waarom kiezen voor Meubis?

Waarom kiezen voor Meubis?

Meubelen van Europese makelij aan de beste prijzen en persoonlijk interieur advies. Kiezen voor ons is gewoon slim.

Ik weet het, het is soms moeilijk om te kiezen welke meubelzaak jou de beste service, prijs en meubels kan geven. Daarom wil ik het je wat gemakkelijker maken: kies voor Meubis!

Kiezen voor Meubis is de beste beslissing die je kan nemen deze week. Waarom zeg je? Goed dat je het vraagt, laat je overtuigen door onze onweerlegbare argumenten.

Nu al overtuigd? Scroll naar beneden voor een exclusief cadeau, nog een reden waarom we de beste keuze zijn. 

Meest bekeken deze week

Dit zijn de meest bekeken producten deze week

1. Bespaar jezelf geld 

Beste prijs/kwaliteit

Bij Meubis koop je de beste prijs/kwaliteit. We zijn heel transparant op vlak van prijzen, en hebben vaak de laagste prijs op het web. Daarbovenop hebben wij geen verborgen extra kosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. In België en Nederland is de levering (op gelijkvloers) ook gewoon gratis. Meer info vind je op de pagina Beste prijs/kwaliteit.

Gratis levering voor ieder bedrag

In België, Nederland en Luxemburg leveren wij gratis, op het gelijkvloers. Als er een verhuislift nodig is, kan dat ook via ons geregeld worden, voor de prijs van €120. In alle andere gevallen, is de prijs die je ziet, ook de prijs inclusief levering.

Frequent acties en kortingen

We verassen je graag met leuke acties en kortingen bovenop onze laagste prijzen! Via onze Instagram, Facebook of nieuwsbrief word je altijd op de hoogte gebracht van onze laatste kortingen en acties. En speciaal voor jou hebben we al een actie klaarstaan onderaan deze pagina! 

Acties van de maand april

Ontdek hier enkele aanbiedingen van deze maand

2. Bespaar jezelf tijd. 

Krijg een antwoord op je vragen binnen de minuut. Op weekdagen direct contact tot 23u in de avond!

Uren hangen aan de wachttoon of weken wachten op een antwoord op je mailtje? Niet bij Meubis.

Onze customer service staat altijd voor je klaar. Of het nu over algemene vragen gaat of om een dienst na verkoop. Via onze chat kan je altijd een medewerker bereiken op weekdagen tussen 10u en 23u(!). In de weekends zijn we ook bereikbaar maar zijn onze uren een beetje aangepast.  

Met onze chat hebben we een gemiddelde responstijd van minder dan een minuut. Direct contact schept vertrouwen en we gaan er prat op om zo snel mogelijk te antwoorden op alle vragen van onze klanten. Buiten die uren of als je dat liever hebt kan je ons ook altijd een mailtje sturen of een van onze andere contactopties kiezen.

Regel een montageservice en/of een liftservice in 1 klik.

Bij aankoop van je nieuwe meubels kan er een heleboel bij staan te kijken. Je koopt je nieuwe uitzet bij een winkel, moet kijken om een liftservice te regelen en hoop maar dat de monteur die je hebt geregeld er niet te lang over doet dat zijn uurtarief er niet over gaat.

Wij maken het je gemakkelijk door je de optie te geven een liftservice en of een montageservice in 1 klik aan je bestelling toe te voegen. Zo wordt alles netjes geregeld voor jou. En als kers op de taart hanteren we altijd transparante en vaste prijzen. Zo weet je exact wat het je gaat kosten als je besteld.  

Producten in Industriële Stijl

3. Bespaar jezelf zorgen.

Bestel nu voor later

Weet je niet goed wanneer je nieuwe woning intrekklaar gaat zijn maar zag je op onze site een prachtige aanbieding? Kon je nu maar al bestellen en je meubels tijdelijk ergens veilig stockeren om ze pas later te laten leveren...

Bij ons kan dat perfect (en volledig gratis!). Tijdens het bestelproces krijg je de optie om "Opmerkingen te noteren. Daar noteer je gewoon wanneer de levering voor jou mogelijk is, wij doen het nodige. Meer info vind je op de pagina "bestel nu voor later". 

30 dagen bedenktijd

We gunnen je 30 dagen bedenktijd. In tijden van online kopen is een miskoop altijd mogelijk, dus uiteraard willen we daar ook duidelijk en rechtlijnige afspraken rond maken. 

2 jaar garantie

Wij geven op alle producten 2 jaar garantie. Scheelt er iets aan je hoeksalon, boxspring, eettafel of stoelen binnen de termijn van 2 jaar? Geef het ons onmiddellijk door, en we doen het nodige ter vervanging en/of herstelling. 

Transparantie staat bij ons centraal 

We vinden het heel belangrijk om transparant te zijn naar jou toe. Niet alleen op het vlak van prijzen. Maar ook op vlak van werkwijze. Op die manier kan je jezelf goed informeren en met een gerust hart kiezen voor Meubis. Ontdek in het volgende filmpje hoe alles in zijn werk gaat als je kiest om te shoppen bij Meubis. 


4. Ga voor persoonlijk contact

Je bent geen nummer

Bij ons ben je nooit een nummer. Of je nu naar onze fysieke winkel komt, of besteld op de webshop, we nemen altijd alle tijd om je bij te staan en je te helpen, ook op zondag. Een nieuw meubel is een expressie van jezelf, en de enige manier om jou te helpen je ideale meubelstuk te vinden is door je te leren kennen en tijd te maken voor jou. Maak kennis met het Meubis team die elke dag paraat staat om wonen mogelijk te maken betaalbare prijzen.

Koop bij een bedrijf die luistert naar jou.

Een van onze mottos is: altijd blijven verbeteren. Daarom is jouw mening van onschatbare waarde voor ons. We proberen om altijd transparant te zijn over alles. Ook over onze klantreviews, de vele goede en de enkele minder goede, er kan namelijk altijd wel eens iets misgaan. 

Welke soort review dan ook, we behandelen die altijd met even veel respect. Om open communicatie te promoten proberen we ook om op onze reviews in te gaan. Verder werken we actief om de feedback te incorporeren in onze doelstellingen en actieplannen.

We publiceren af en toe ook rapporten zodat onze klanten kunnen zien welke stappen we gezet hebben om de beleving bij Meubis nog meer te verbeteren. Maar wie is Meubis nu precies? Ontdek de onvermoeibare gezichten achter dit familiebedrijf en kom kennis maken met ons in de toonzaal, we verwelkomen je met veel plezier om je te helpen op je zoektocht naar de perfecte meubelen.

“we luisteren altijd naar de input van onze klanten. We zijn actief bezig met de positieve zaken te versterken en de mogelijke problemen op te lossen.”

Dimitri van Meubis

Bekijk de mening van onze klanten 

Laat je overtuigen door onze klanten! 

Bekijk hier al enkele van onze favoriete producten

Snel leverbaar: al binnen de 8-14 dagen of sneller!

Dringend meubelen nodig? We hebben heel wat zaken die snel geleverd kunnen worden! Hieronder vind je de producten die de voorbije dagen meest verkocht werden, én snel leverbaar zijn.


Bekijk de mening van onze klanten 

Overtuigd? 

Gebruik de Code Meubis#1 en ontvang een exclusieve korting van 10 euro op je totale aankoop!  

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: