Wat zijn de persoonsgegevens precies?

Categorie account

Om alle communicatie, overeengekomen contracten en zakelijke diensten zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we wat gegevens nodig van je. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder.

Welke gegevens verzamelen we van je?

Voor- en achternaam

Wij zijn Meubis. Aangenaam, hoe heet jij?

Geboortedatum

We willen je graag feliciteren als je jarig bent.

Telefoonnummer

We nemen graag snel persoonlijk contact op om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Natuurlijk bellen we je ook op als er plotse veranderingen voorkomen zodat we met je kunnen bespreken hoe we het het best kunnen oplossen.

E-mailadres

We houden je graag op een transparante manier op de hoogte. Een mail is ideaal om onder andere je bestelling op te volgen zodat je altijd over de juiste informatie beschikt.

Adresgegevens

Waar mogen onze enthousiaste bezorgers je nieuwe meubelen leveren?

Betalings- en transactiegegevens

De betaalmethode wordt geregistreerd en gelinkt aan de producten die je gekocht hebt. Als er iets verkeerd loopt met de transactie kunnen we snel achterhalen en het oplossen.

Je voorkeuren op onze website

Alle keuzes die je maakt voor kennisgeving, berichten of keuzes die de website personaliseren voor jou.

Informatie over bekeken producten

We personaliseren graag informatie zodat je de meest relevante informatie en producten ziet voor jouw wensen en behoeften. Af en toe kunnen we je ook een kleine promotiemail sturen over je bezochte producten.

Informatie over je gebruikerservaring op onze website

We willen graag weten hoe we jou een betere online ervaring kunnen geven. Daarom verzamelen we informatie over hoe je onze website gebruikt zoals de pagina’s en links die je opent, de keuzes die je maakt en de tijd die je op onze website spendeert.

Daarnaast verzamelen we ook wat informatie over de elektronische apparaten die je gebruikt zoals het type toestel, de browser, het besturingssysteem en je IP-adres. Technologie verandert constant en deze informatie geeft ons de mogelijkheid om onze website te optimaliseren aan de toestellen die je gebruikt. Zo krijg je geen lelijke pagina’s te zien terwijl je onze website bezoekt, maar geniet je van een geweldige en verbeterde gebruikerservaring.

Locatie informatie

Wees gerust, we gaan je niet stalken. Het IP-adres van je toestel geeft ons een ruwe locatie zodat we dit kunnen analyseren voor onze marketingdoeleinden. Dit is meestal niet nauwkeuriger dan de stad waar je woont.

Fraudepreventie

Waar wettelijk toegestaan worden je gegevens doorgegeven aan krediet referentie-, fraude- en criminaliteitspreventie organisaties zoals de bankinstellingen of federale politie. Dit gebeurt enkel bij vermoedens van frauduleuze activiteiten zodat je als klant beschermd wordt.

Sociale media

Via social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest kunnen ook persoonsgegevens verzameld worden zoals je naam en e-mail adres die worden toegestaan door jou en het social mediaplatform.