• Home
  • Is retour & recyclage van mijn oude meubelen mogelijk?

Is retour & recyclage van mijn oude meubelen mogelijk?

Categorie levering, bezorging & afhaling

We nemen met plezier je oude meubelen terug mee

Bij de levering van je nieuwe meubelen kunnen we je oude exemplaren terug meenemen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Zo worden je oude meubelen op een duurzame manier gerecycleerd en het impact op het milieu beperkt.

De prijs voor de retourservice en milieuvriendelijke recyclage

Voor de retourservice en verwerking van je oude meubelen vragen we afhankelijk van het type product een kleine bijdrage.

De retourservice boeken

De retourservice kan je gerust aanvragen tijdens je bestelling online of in de winkel. Meld dit bij de opmerkingen tijdens je online bestelling of spreek een van onze adviseurs aan in de winkel zodat onze logistieke dienst hiermee rekening kan houden.

Hoe kan je de oude meubelen voorbereiden voor retour

Het is belangrijk dat jouw meubelen klaar staan bij de levering van jouw nieuwe. Plaats deze in de ingang, voordeur of in de garage zodat de chauffeur deze makkelijk retour kan nemen. Indien deze nog niet klaar staan kan onze chauffeur helaas de retouropdracht niet uitvoeren en vervalt uiteraard ook de kost hiervoor.

Contacteer de kringloopwinkel in jouw buurt

Een alternatief voor onze retourservice is de lokale kringloopwinkel. Zij halen met veel plezier en volledig gratis je oude meubelen op als ze in goede staat verkeren.