• Home
  • Hoeveel plaats moet ik voorzien voor de levering?

Hoeveel plaats moet ik voorzien voor de levering?

Categorie levering, bezorging & afhaling

Plaats voorzien in je woning?

Meet je ingang, trappenhuis en deuropeningen op zodat je deze kan vergelijk met de pakketafmetingen van het grootste artikel dat je besteld hebt. Zo ben je zeker dat deze veilig verplaatst kunnen worden zonder beschadigingen aan je muren.

Plaats voorzien voor je woning?

Voorzie minstens 12 meter parkeerplaats voor je woning zodat onze chauffeurs snel en efficiënt je nieuwe meubelen kunnen uitladen. Parkeerborden kan je altijd aanvragen bij de lokale politie, vergeet niet om dit ruim op voorhand te doen zodat je onaangename verrassingen kan vermijden. Dit is vooral belangrijk in eenrichtingsstraten en wanneer er een lift voorzien werd voor de levering.

Aansprakelijkheid en gebeurlijke ongevallen

Meubis kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen en/of beschadiging aan eigendom van derden bij het lossen van de goederen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat de levering vlot kan gebeuren in een veilige omgeving. Indien er beschadigingen zich voordoen door het gebruik van een liftservice is de verzekering van de liftservice hiervoor verantwoordelijk.