• Home
  • Hebben jullie alle meubelen in de toonzaal staan?

Hebben jullie alle meubelen in de toonzaal staan?

Categorie meubis

Wij hebben diverse toonzaalmodellen van hoeksalons tot kasten om iedere kamer in te richten. Doe alsof je thuis bent en voel hoe stevig de stoelen zijn, lig gerust eens op de comfortabele matrassen of zit eens in die stijlvolle zetels. Deze verleidelijke meubelen staan er om jou het gevoel te geven dat je thuis komt en om ervoor te zorgen dat jij je droomhuis kan ontwerpen.

Ontdek onze merken

Meubis, werkt samen met diverse Europese meubelfabrikanten om iedereen toegang te geven tot de creatie van een persoonlijke en vooral kwalitatieve levenssfeer. Bezoek de showroom waar persoonlijke service en inspiratie centraal staan. Ontdek een scala aan meubelen van ons eigen huismerk Cailoppe en andere merken zoals Bauwens, Recor, Quax, Altoni en meer die elk meubelen in diverse huisstijlen bieden om aan je wensen te voldoen.

Welke meubelen in de toonzaal

In onze winkel vind je een assortiment van bedden, zetels, tafels, stoelen, kasten en meer in diverse stijlen en maten van modern en tijdloos tot landelijk en klassiek. Als ze daadwerkelijk in de winkel staan wordt dit vermeld onder elk product bij de eigenschappen met als kenmerk: “Te bezichtigen in de showroom”

Persoonlijk advies in een familiale sfeer

Kom gerust langs en bewonder het aanbod kwalitatieve meubelen terwijl je geniet van het persoonlijke advies van onze adviseurs om je nieuwe stulp in te richten.

Meubis Showroom
Koning Leopoldlaan 83
9990 Maldegem
België

Openingsuren
Maandag - Zaterdag: 10u00 - 18u00
Zon- en feestdagen: 13u00 - 18u00
Dinsdag gesloten


Kaart embedden