Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Verkiezingscampagne 2019

Verkiezingscampagne 2019

Op 26 mei trekken we weer met z'n allen naar de stembus. Naast de Belgische federale verkiezingen, staan ook de Europese verkiezingen op het programma. Bij MEUBIS hechten we heel wat belang aan regionale producten. Daarom hebben ook wij een verkiezingscampagne opgemaakt, met aan de ene kant Belgische producten, en aan de andere kant ook Europese kandidaten. Via Facebook kunnen jullie bepalen, door te liken, wie uiteindelijk de nieuwe premier wordt in de meubelpolitiek.

Op 26 mei trekken we weer met z'n allen naar de stembus. Naast de Belgische federale verkiezingen, staan ook de Europese verkiezingen op het programma. Bij MEUBIS hechten we heel wat belang aan regionale producten. Daarom hebben ook wij een verkiezingscampagne opgemaakt, met aan de ene kant Belgische producten, en aan de andere kant ook Europese kandidaten.

Gedurende de maand mei krijgen jullie elke week 6 kandidaten voorgeschoteld op onze Facebook pagina, waarop jullie een stem kunnen uitbrengen. In de slotweek, de week van 20 mei, houden we dan de uiteindelijke verkiezingen tussen de kandidaten die tot dan toe de meeste stemmen verzamelden.

Bepaal dus zelf mee welk product volgens jou de titel van minister-president verdient. 
Breng je stem uit op onze Facebook poll: Verkiezingscampagne 2019

Voorstelling van de kandidaten

#1 Eetkamer York

"Wat van mij echt een winnaar maakt is mijn design. Iedereen die houdt van huiselijkheid en warmte is bij mij aan het juiste adres. Een echte thuis die wordt namelijk gemaakt door de bewoners en de herinneringen die zij samen maken.

Met mij in huis kies je voor gezellige avonden met vrienden. Voor avondeten met je gezin en luisteren naar elkaars dag. Voor liefde. Voor warmte.

Ik ben de York Cottage eetkamer en met mij maak je echt een thuis."

#2 Slaapkamer Margritte 

Kies je voor traditionele waarden? Al wat je nodig hebt, zonder tierlantijntjes, eenvoudige schoonheid, met toch een twist, dan ben ik de geschikte slaapkamer voor jou!


#4 Slaapkamer Sarah 

Bedtijd wordt een droom als je voor mij kiest. Met mijn strakke lijnen en stevige basis, bied ik jou de veiligheid en geborgenheid waarnaar je op zoek bent om volledig tot rust te komen.

#5 Eetkamer Kora

Als je voor mij kiest dan heb je het graag nét wat anders. Het is niet dat ik niet hou van wat traditioneler, dat zie je aan mijn houtkleur en aan de stijl van mijn tafelpoten, maar ik geef er wel mijn eigen draai aan.

Door de metalen accenten en het originele nadenpatroon op mijn barkast geef ik een moderne twist aan je interieur. Durf eens te kiezen voor verandering, durf te kiezen voor mij."

#6 Slaapkamer Garibaldi 

Ik ben eenvoudig, doch elegant, maar vooral praktisch en pittig door mijn volwassen look.. Als je voor mij kiest, zweven we samen onze dromen tegemoet.

#8 Eetkamer Els

"Wat mij onderscheidt van de andere kandidaten is mijn prijs, en alles wat je er voor in ruil krijgt. Ik zie mezelf altijd als een vriend van iedereen.

Wat er ook gebeurt in je leven of waar je ook staat, je kan altijd op mij vertrouwen om een warme en gezellige ruimte te creëren waarin je samen of alleen kan genieten van je eten en volledig tot rust kan komen.

Waar je ook bent, of wat er ook gebeurt, met mij in huis creëren we samen jouw ideale eetkamer."

#10 Slaapkamer York 

Hou je van natuur? Balans? Rust? Ik ook. En laten we eerlijk zijn, dat is toch wat je wilt in een slaapkamer. Ik beloof dan ook dat ik er altijd alles aan zal doen om dat gevoel te creëren. Met zachte kleuren, natuurlijk materiaal en een tijdloos design.

York, want iedereen heeft recht op een natuurlijke slaap. 

#11 Eetkamer Mats Dark Forest

"Zoek je vernieuwende ideeën, met een knipoog naar het verleden? Ik bied jou de perfecte mix van traditionele waarden in een modern jasje door de verlichting in mijn vitrinekast en mijn donkere accenten."

#12 Slaapkamer Madeleine

Ik heb vaak het gevoel dat dingen nodeloos ingewikkeld worden gemaakt. Dan denk ik altijd: dat kan toch veel simpeler?

Bijvoorbeeld je bed moeten verslepen zodat je eronder kan stofzuigen? Dat kan toch veel simpeler... Maak het zwevend, zoals bij mij. Of naar de badkamer moeten lopen iedere keer als je uw outfit wilt zien? Dat kan toch veel simpeler... Ingebouwde spiegeldeuren, zoals bij mij.

Ik zou jullie dus allemaal willen vragen om gewoon eens te stemmen op iemand met een meer rechtlijnige aanpak… zoals mij.

#13 Eetkamer Orange

"Met mij kies je voor de perfecte mix van open en gesloten ruimte met mijn vitrinekast. Kies voor openheid en deel je schoonheid, speel je talenten uit met mij als jouw nieuwe eetkamer in industriële look."

#16 Eetkamer Lexter

"Verkies je een no-nonsense aanpak? Weet ook jij wat je wil?
Ik ben een stevige eetkamer, met moderne betonlook elementen. Kies praktisch, functioneel en duidelijk, kies Lexter."

#18 Slaapkamer Joyce

Ik zit altijd met mijn hoofd in de wolken. Dat ligt een beetje aan mijn bleke houtkleur denk ik en aan al mijn opbergruimte. Je kan toch niet anders dan daarbij wegdromen? Gelukkig is dat ook de bedoeling.

Durf meer dromen, stem op mij.

#3 Hoeksalon Damme 01

Ik heb een eenvoudige, strakke, maar degelijke look, dus als je voor mij kiest, dan kies je niet alleen voor comfortabele zitplaatsen voor het hele gezin, maar zelfs voor vele gezellige tijden met vrienden tot in de late uurtjes.

#7 Hoeksalon Freiburg

Als epicentrum van uw huis wil je dat uw zetel in het oog springt. Punt, andere lijn.

Als je voor mij kiest, dan kan je daar zeker van zijn. Mijn trendy design, stijlvolle metalen poten, mijn warme cognac kleur en mijn hoogkwalitatieve lederen afwerking. Met al die dingen kan ik niet anders dan de aandacht trekken. Als je daarbij nog eens weet dat ik ongelooflijk comfortabel ben, dan zou ik echt niet weten waarom je nog voor een ander zou gaan. 

#9 Hoeksalon Yola

Met mijn ruime, stevige vormen, kies je voor comfort en door mijn mooie grijze stof, kies je voor een moderne uitstraling.

Dus als je voor eenvoudig comfort kiest, zit je met mij goed!

#14 Salon Borneo

Ja, ik ben traditioneel. Maar daar is niets mis mee. Want waarom zou je iets veranderen dat goed zit? (zoals ik)

Laat ik u vragen, wie wil er nu geen frame van stevig dennenhout en poten die u een duurzame structuur geven? Wie zou er nee zeggen tegen hoge resistentie, elastische veringen, die voor een ongelooflijk comfort zorgen? Wat is er mis met een zachte kleur die past in ieder interieur?

Doe dus niet gek en stem op mij. 

#15 Hoeksalon Victory

Ik heb een donkere kleur in echt leder en een wit stiksel, wat mij uniek maakt. Ik ben moeiteloos verstelbaar zodat ieder zijn persoonlijk comfort optimaal beleefd kan worden, en dat is dan ook mijn grootste troef!

#17 Salon Firenze

Een zetel, dat is om uit te rusten. Het is waar uw dag eindigt na een heleboel vergaderingen, huishoudelijke taken en kinderen ophalen. Op dat punt van de dag wil u lichaam méér dan alleen kunnen zitten. Liggen in één van mijn elektrische relaxen bijvoorbeeld. Dat is écht uitrusten, al zeg ik het zelf.  

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: