Santander

Een trouwe partner om je woondromen waar te maken.

Stiekem zijn we allemaal ongeduldige wezens. Kan je niet wachten tot de nieuwe eetkamer maar heb je net iets te veel uitgegeven op die reis vorige maand? Ook daarop vinden we bij Meubis een oplossing: betaal per maand. Samen met Santander vinden we de ideale oplossing voor jouw aankoop. Zo hoef jij niet langer te wachten!

Kenmerken van een lening op afbetaling

  • Vaste looptijd
  • Vaste maandbedragen
  • Ten allen tijde gedeeltelijk of volledig terugbetalen

“We kijken graag samen met jou voor een gepaste kredietoplossing om je droominterieur aan te kopen. Met Santander hebben we hiervoor de perfecte partner.”

Samaras Dimitri, Zaakvoerder
Onze verkopers helpen je graag verder bij jouw aanvraag. Het is belangrijk om voor alle zekerheid volgende documenten mee te brengen voor een vlotte verwerking.
  • Je identiteitskaart
  • Je bankkaart
  • Je laatste 3 loonfiches (voor aanvragen onder €2000,00 is dit niet altijd nodig)

Wie is Santander?

Santander Consumer Finance is al meer dan 25 jaar specialist in persoonlijke leningen en kredietopeningen. Als onderdeel van de Santander Groep maken we deel uit van een stabiele en betrouwbare instelling. We zijn trotste hoofdsponsor van de UEFA Champions League en geven onze klanten graag de mogelijkheid tot het bijwonen van wedstrijden of het winnen van leuke gadgets.

* Kredietvorm : lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Vliegend Hertlaan 77, NL-3526 KT Utrecht.

Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): winkeluitbater.

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 1400 EUR met een looptijd van 24 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 12,50%, de vaste debetrentevoet 12,50%, de maandaflossing 65,80 EUR en het totaal terug te betalen bedrag 1579,10 EUR.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder alvast gerust via mail.

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: