Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Levering in Nederland

Voor de bezorging in Nederland vragen wij standaard €29,95 voor bestellingen onder €499, bestellingen van meer dan €499 worden gratis bezorgd.. Hou hierbij rekening dat we elke bestelling enkel op gelijkvloers leveren. Indien een lift aanwezig is brengen we de meubelen graag tot op je verdieping, anders is het ook handig om een liftservice te bestellen zodat je meubelen veilig kunnen geleverd worden.

Levering in Nederland

Voor de bezorging in Nederland vragen wij standaard €29,95 voor bestellingen onder €499, bestellingen van meer dan €499 worden gratis bezorgd. Onze eigen leveringsdienst levert tot op het gelijkvloers, ook bij montages. Als de meubelen wel gebracht moeten worden naar een andere verdieping, dan is het best om enkele gespierde mannen te vragen die je daarbij kunnen helpen. Een lift in het gebouw is natuurlijk ook altijd handig.

Levering in België, Frankrijk en Luxemburg

Daarnaast bieden we ook levering aan in België, Frankrijk en Luxemburg. Levering in andere landen, buiten deze hiervoor vernoemd, is ook mogelijk op aanvraag. Neem contact op met Meubis via support@meubis.be of gebruik onze chat functie om na te vragen of levering in jouw land mogelijk is en voor welke leveringskost. 

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: