Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Starterspakketten

Starterspakketten

Meer info over starterspakketten

Jouw Meubelen Starterspakket

Ah, een nieuw huis, je slaapkamer renoveren, als kersverse student op kot gaan of gewoon zin om je interieur eens op te frissen. Het leven zit vol momenten die je persoonlijke levenssfeer kunnen beïnvloeden. Maar er is niets zoals oost-west thuis best. Een plaats waar je tot rust kan komen of zo zot kan doen als je wilt. Genieten van een filmpje met popcorn in je grote zetel of een gezellige maaltijd in de eetkamer na een lange dag werken met je gezin.

Creëer jouw unieke leefruimte

Wat doe je met de ruimte die je hebt? Een landelijke sfeer voor je huisje in de velden? Een industriële look voor je loft in de stad? Of misschien een Scandinavische stijl als je minimalistisch wilt leven? Beeld je ideale woonplaats in of die nu groot of klein is. Laat je verbeelding de vrije wil en maak een aantal lijstjes of schetsen van jouw ideale woonplaats om als leidraad te gebruiken.

Je interieur maakt jouw huis compleet. Kleerkasten, eettafels, bedden, stoelen, het zijn allemaal persoonlijke elementen. Daarbij komen ook nog de keuzes in kleuren, materialen en maten. Oei, het wordt dus wat ingewikkeld. Een starterspakket kan daarbij wel een mooie basis zijn om je verder te helpen je interieur te personaliseren met enkele leuke lampen en tafeldecoratie.

Advies nodig?

Toegegeven dat het natuurlijk niet zo simpel is als het lijkt. Hulp nodig? Bekijk gerust onze sets voor complete woonkamers, eetkamers en slaapkamers, of contacteer onze Meubis adviseurs voor persoonlijk advies. We helpen je graag verder zodat jij de juiste beslissing maakt.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: