Solden

Zet de zomer goed in met een frisse look! Wij geven namelijk kortingen op de volledige collectie. Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring voor je slaapkamer? Past je eetkamer niet meer in de stijl die je voor ogen hebt? Of is het hoeksalon aan vernieuwing toe? Je nieuw interieur, begint bij Meubis.

Solden bij Meubis

Solden bij Meubis, met de strafste en voordeligste deals om jouw interieur klaar te maken voor het nieuwe jaar. Tijdens de maand Juli scoor je bij ons meubelen aan nog straffere prijzen. Gedurende deze periode kan je volop genieten van gigantische kortingen op alle producten, voor alle kamers. Jawel, je leest het goed, op álle producten.

Een nieuwe vaste boxspring voor je slaapkamer? Hebben we! De eetkamer die een nieuwe tafel en stoelen kan gebruiken? Geen probleem! Je lederen of stoffen hoeksalon die aan vernieuwing toe is? Check! Jouw ideale bureautafel en bureaustoel om geconcentreerd te kunnen telewerken? Kunnen we zeker voor zorgen! En dat allemaal met een flinke soldenkorting op de volledige collectie.

Benieuwd naar welke kortingen en promoties we voor in je petto hebben? Op deze pagina vind je een voorproefje van onze solden. Jouw nieuw interieur, begint bij Meubis.be.

Solden op boxsprings

Gedurende heel Juli staan onze boxsprings in korting. Sla dus zeker nu je kans! Dit is het ideale moment dus om je slaapcomfort een boost te geven tijdens de zwoele zomernachten. Hieronder vind je alvast een voorproefje van enkele Solden superdeals. Vergeet zeker ook niet een kijkje te nemen naar ons volledig gamma vaste boxsprings of ga voor extra luxe en comfort met een elektrische boxspring anders mis je nog heel wat andere straffe koopjes!

Korting alert! Hoeksalons tot -45% 

De prijs van een nieuwe hoeksalon kan al snel oplopen. Zeker als je gaat voor Italiaans leer of een exclusief design. Daarom zijn hoekbanken een ideale aankoop tijdens onze wintersolden. Trouwens, wist je dat bijna al onze hoekzetels verkrijgbaar zijn in meer dan 200 kleuren en stofsoorten? Neem dus zeker contact op met ons om de mogelijke opties te bespreken als je liever gaat voor een andere kleur of stof. 

Solden - Hoeksalons

Op zoek naar een nieuwe hoeksalon? Ontdek hier enkele van onze aanbiedingen!

Eetkamermeubelen en Eetkamsets aan superkortingen

 Ook alle eetkamersets in promotie. Onze eetkamers bestaan standaard uit een eettafel, dressoirkast en vitrinekast. De eetkamerstoelen zijn uiteraard ook altijd verkrijgbaar. De eetkamer is een beetje het visitekaartje van je woning, dus uiteraard wil je dat die er mooi uitziet. Wij hebben eetkamers in alle stijlen, binnen elk budget. Bekijk hieronder onze hyperpopulaire modellen, maar bekijk zeker ook eens ons volledig assortiment complete eetkamers.

Waarom kopen bij MEUBIS?

Gratis levering

In België, Frankrijk,  Nederland en Luxemburg leveren wij gratis, op het gelijkvloers. Als er een verhuislift nodig is, kan dat ook via ons geregeld worden, voor de prijs van €120. In alle andere gevallen, is de prijs die je ziet, ook de prijs inclusief levering.

Bestel nu voor later

Wil je nu profiteren van de Soldenkortingen, maar je bestelling pas later laten leveren? Dat kan perfect. Tijdens het bestelproces krijg je de optie om "Opmerkingen te noteren. Daar noteer je gewoon wanneer de levering voor jou mogelijk is, wij doen het nodige. Meer info vind je op de pagina Kan ik nu bestellen, maar de bestelling later laten leveren?

Beste prijs/kwaliteit

Bij Meubis koop je de beste prijs/kwaliteit. We zijn heel transparant op vlak van prijzen, en hebben geen verborgen extra kosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. In België en Nederland is de levering (op gelijkvloers) ook gewoon gratis. Meer info vind je op de pagina Beste prijs/kwaliteit.

30 dagen testtijd

We gunnen je 30 dagen bedenktijd. In tijden van online kopen is een miskoop altijd mogelijk, dus uiteraard willen we daar ook duidelijk en rechtlijnige afspraken rond maken. Meer info vind je op de pagina over 30 dagen bedenktijd.

2 jaar garantie

Wij geven op alle producten 2 jaar garantie. Scheelt er iets aan je hoeksalon, boxspring, eettafel of stoelen binnen de termijn van 2 jaar? Geef het ons onmiddellijk door, en we doen het nodige ter vervanging en/of herstelling. Alle info vind je op de pagina rond de 2 jaar garantie

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: