Matrassen

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Korting

Materiaal

Meer info over matrassen

De matras waar je nooit uitgeraakt

Heerlijk op je matras neerploffen na een lange dag. ‘s Ochtends je nog eens omdraaien in dat zacht deken. Lekker uitslapen en dan ontbijt op bed. Een matras is een belangrijk onderdeel om te ontspannen zodat je zowel lichamelijk als geestelijk kan herstellen. Het is een heel persoonsgebonden ervaring die aangepast moet zijn aan je slaapritme en houding.

Kies de juiste matras voor jou

Wat voor je vriend, vriendin of lieve hond werkt is niet perse ideaal voor jou. De hardheid van een matras is gelinkt aan waar jij je goed bij voelt en je lighouding, maar ook wat je lichaam nodig heeft. Als je nek- of rugklachten hebt heb je andere noden waaraan je matras moet voldoen om verdere lichamelijke klachten te vermijden.

Ga voor pocketveren als je graag wat ventilatie wilt. Kies een traagschuimmatras die zich aanpast naar je lichaamsvorm als je rugklachten hebt. Liever een polyether matras die budgetvriendelijk is en past in het logeerbed. Iedere persoon is anders, het is daarom belangrijk om een matras te zoeken die bij jou en je budget past.

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: