Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Boxsprings

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Meer info over boxsprings

Kwaliteit verborgen achter stijl

De ultieme slaapervaring die je maar kan wensen. Extra ventilatie tijdens de zomermaanden, veren die zowel apart als samen meeveren met je lichaam, hotelkwaliteit in je eigen slaapkamer. Een boxspring biedt tot op de grond toe functionaliteit en kwaliteit verborgen achter stijl en luxe waarin je kunt indommelen als een baby.

Een hotelbed in huis

Maar wat is een boxspring bed nu? Dit bed bestaat meestal uit vier elementen. Een houten of metalen frame, een springveren matras, een zachtere matras als toplaag en een hoofdbord. Een boxspring kan je vergelijken met een luxe bed of hotelbed. Het biedt een luxueuze uitstraling door de stoffen of lederen bekleding en kan je verder personaliseren met kleuren en pootjes naar keuze om je slaapkamer gezellig te maken.

Door de hogere zitpositie is het zelfs ideaal voor mensen met lichamelijke klachten om gemakkelijker in en uit het bed te kruipen. Daarbij is het ook heel hygiënisch doordat de bedbodem volledig gesloten is. Zin om achterover te leunen met je beentjes in de lucht? Een elektrische boxspring kan je helpen om je luxueuze ervaring compleet te maken.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: