Slaapkamer

Meer info over slaapkamer

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Kies hier je afmeting:

- Stijl

-Materiaal

| Hoogte hoofdbord

| Kleur boxspring

Zo zacht, zo knus. Ik hou van mijn slaapkamer.

Een heerlijk zachte matras, een extra groot kussen die je kan knuffelen en je favoriete dekbed. Hoe moeilijk kan je het jezelf maken om op een maandagochtend op te staan? We kennen het allemaal wel, je ligt comfortabel en knus, en dat is het gevoel dat een slaapkamer je moet geven. Een ruimte waar je in alle rust je ochtendritueel doet voor je ontbijt of ‘s avonds je roman kan lezen met zachte verlichting voor je gaat slapen.

In het andere geval. Wanneer je je verslapen hebt (natuurlijk is dit de schuld van je wekker), is je slaapkamer een praktische ruimte waar je snel je kleerkast induikt om je favoriete trui te zoeken en die natuurlijk niet terug vindt omdat je deze in de woonkamer ligt.

De slaapkamer die bij jou past

Buiten een bed en kledingkast, waar je dag begint en eindigt, is het dus een praktische ruimte die je zelf kan aankleden met enkele decoratieve elementen om je leven zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kan je nachtkastjes toevoegen om je irritante wekker op te plaatsen of een spiegel aan de kast om te zien hoe elegant je gekleed bent.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: