Vipack

Vipack is een Belgische meubelfabrikant die hippe baby-, kinder-, fun- en jeugdkamers in diverse stijlen en kleuren aanbiedt. Dit bedrijf maakt meubelen om de nieuwste trends te introduceren in de kamer van je kind zodat je kind in stijl het leven door kan.

Vipack - Voor ieder wat wils

Vipack Furniture richt zich op de specifieke wensen en behoeftes van ieder kind. Er is voor ieder wat wils om de kinderkamer van je dromen in te richten. Of het nu in een bed van je favoriete auto wil slapen of je de koning van de jungle waant in een hoogslaper met een glijbaan. Laat je verbeelding los om jouw gepersonaliseerde kinderkamer te creëren.

Buiten de fantasierijke ontwerpen heeft Vipack er voor gezorgd dat de collecties aangepast zijn aan de bruikbare ruimte in de kamer. Heb je wat meer ruimte dat kan je gaan voor aparte bedden, kleerkasten en nachtkastjes die de kamer karakter geven. Heeft je kind een kleine kamer, geen zorgen, je kan kiezen voor modulaire hoogslapers met een bureautafel en kasten die naadloos in weggewerkt zijn in het meubelstuk.

Kortom een uitgebreide collectie die jouw dromen laten uitkomen.

Vipack Collecties bij Meubis

Collectie Amori 

Collectie Kiddy

Collectie Robin

Collectie Alex

Collectie Pino

Collectie Azalea: Coming soon! 

Collectie Billy: Coming soon! 

Collectie London: Coming soon! 

Collectie Dallas: Coming soon! 

Collectie Casami

Shop alle Vipack producten bij Meubis

Collectie Vipack

Alle producten van Vipack

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: