Meubar

Gesitueerd in Aartrijke produceert Meubar een groot scala aan producten. Van woonkamers tot kinderkamers tot slaapkamers. Meubar staat bekend voor tijdloze, kwalitatieve meubelen aan een zachte prijs. Of je nu houdt van modern of landelijk, Meubar heeft een uitgebreid aanbod van verschillende stijlen. Hierdoor maakt Meubar het betaalbaar om je huis stijlvol in te richten naar jouw smaak en dat met kwalitatieve meubels. Ontdek de volledige Meubar collecties die bij Meubis aangeboden worden hier.

Over Meubar 

Meubar werd in 1958 opgericht door Marcel Verraes en medevennoten André Delarue en Adhemar Winne. Het bedrijf produceerde eerst enkel fineermeubelen voor andere bedrijven, doorheen de jaren zijn ze echter blijven groeien en hebben ze zich ook naar andere markten gericht. Vandaag produceert Meubar een groot scala aan verschillende producten. En het bedrijf staat ook niet stil. Een recente investering van ongeveer 50 miljoen euro zorgt ervoor dat het bedrijf volop aan het vernieuwen is.

Die investering zorgt er onder andere voor dat ze de overstap kunnen maken van van massaproductie naar maatwerk in een seriematige productie. Dit wil zeggen dat een klant zijn meubelstuk kan gaan personaliseren met kleur, tafelpoten,.. en dit nog altijd aan een betaalbare prijs. Verder kunnen ze ook hun levertermijnen naar de toekomst toe gaan verlagen. Ten slotte blijft Meubar ook competitief tegenover productiesites in lageloonlanden. Dit komt de regionale tewerkstelling dan ook ten goede.

Ontdek de volledige Meubar collecties die bij Meubis aangeboden worden hier. 

Collectie Bristol

Hier vind je alles wat tot de collectie Bristol van Meubar behoort

Collectie eetkamer Cardiff

Hier vindt u alles wat bij de eetkamercollectie Cardiff van Meubar hoort.

Collectie Delia

Collectie Delia is gemaakt van melamine, afgewerkt in het kleur Millenium Oak lichtgrijs (K540). Het past perfect binnen een landelijke stijl, maar heeft zeker ook zijn plaats binnen een hedendaags, klassiek interieur.

Collectie Java

Collectie Java is gemaakt van melamine, afgewerkt in het kleur Millenium Oak of Crystal Oak. Het past perfect binnen een landelijke stijl, maar heeft zeker ook zijn plaats binnen een hedendaags of zelfs industrieel interieur.

Collectie Jonas

Hier vind je alles wat tot de collectie Jonas van Meubar behoort

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: