Onze klanten

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Eva uit Brugge

Hi! Ik ben Eva - een jonge alleenstaande en trotse moeder van twee dochters. Ik ben bij Meubis terechtgekomen via mijn beste vriendin. Na het bezoeken van de Instagrampagina - waar ik enkele leuke ideeën heb opgedaan - heb ik de site bezocht. Een heel leuke, en makkelijk te gebruiken site met een ongelofelijk groot aanbod aan leuke meubelen tegen een zeer scherpe prijs. Zo heb ik mijn interieur ook kunnen samenstellen. Ik kocht er mijn zetel, eettafel, stoelen en mijn stijlvol bed. Ik was echt onder de indruk van de prijs en de snelheid waarmee ik werd geholpen door de klantendienst. Na 4 weken werd alles geleverd en geplaatst door een echte vakman en na 6 maanden in mijn nieuwe stek besef ik dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Ik zou dan ook zeker Meubis aanbevelen aan al mijn vriendinnen, familie en kennissen.

“Ik zou zeker Meubis aanbevelen aan vriendinnen, familie en kennissen.”

Eva V.

Ward en Camille uit Gent

Ik ben Ward Diricks, 30 jaar oud, zelfstandig ondernemer en woon sinds 2,5 jaar in het centrum van Gent. Via mijn onderneming ben ik bij Meubis terecht gekomen, heb ik Meubis ook beter leren kennen en hebben wij ook beroep gedaan op Meubis wanneer wij in ons appartement een Airbnb wilden oprichten. Voor onze Airbnb wilden wij ons interieur volledig vernieuwen en hebben we eigenlijk alles aangekocht. Gaande van een bed, slaapbank, salontafel, noem maar op en alles wat we wouden was ook verkrijgbaar bij Meubis. Het aanbod is ongelofelijk gevarieerd. Een ongelofelijk groot aanbod, wanneer je iets zoekt, zal je alles wel terugvinden. De koopervaring was super, en is heel vlot verlopen. Van het moment dat we ons aanmeldden bij Meubis, tot het moment dat alles afgehandeld. De kwaliteit is super, dit wordt ook telkens bevestigd door onze Airbnb klanten. Ze zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit, en zeggen ook altijd dat het bed en de slaapbank super zijn. Dus de kwaliteit zit echt wel goed. We zouden Meubis zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen. Eerst en vooral, qua kwaliteit zit je super. Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen. Zo weet je wanneer je bij Meubis terecht komt, je altijd op een goede manier geholpen zal worden.

“Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen.”

Ward Diricks

Marie-Charlotte uit Oostende

Hi. Ik ben Marie-Charlotte, 26 jaar. Ik ben vastgoedmakelaar aan de kust en ook wonende aan de kust. Ik ben via het internet bij Meubis terecht gekomen. Het aanbod is zeer ruim: alles van stoffen, materialen tot de poten aan de tafels - overal kregen we advies. Online zelf vindt u een heel groot aanbod. Zo ben ik onmiddellijk naar de winkel gegaan. Daar word je heel enthousiast ontvangen. Als er een kleur of stof je niet bevalt tonen ze onmiddellijk boekjes om een leuke kleur te vinden die bij je past. Een hele leuke koopervaring dan. Ook de levering is zeer vlot gegaan, in tegenstelling tot andere winkels werd alles op 6 à 8 weken geleverd. Ik zou Meubis sowieso aanraden, en dat doe ik al! Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.

“Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.”

Marie-Charlotte