Onze klanten

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Eva uit Brugge

Hi! Ik ben Eva - een jonge alleenstaande en trotse moeder van twee dochters. Ik ben bij Meubis terechtgekomen via mijn beste vriendin. Na het bezoeken van de Instagrampagina - waar ik enkele leuke ideeën heb opgedaan - heb ik de site bezocht. Een heel leuke, en makkelijk te gebruiken site met een ongelofelijk groot aanbod aan leuke meubelen tegen een zeer scherpe prijs. Zo heb ik mijn interieur ook kunnen samenstellen. Ik kocht er mijn zetel, eettafel, stoelen en mijn stijlvol bed. Ik was echt onder de indruk van de prijs en de snelheid waarmee ik werd geholpen door de klantendienst. Na 4 weken werd alles geleverd en geplaatst door een echte vakman en na 6 maanden in mijn nieuwe stek besef ik dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Ik zou dan ook zeker Meubis aanbevelen aan al mijn vriendinnen, familie en kennissen.

“Ik zou zeker Meubis aanbevelen aan vriendinnen, familie en kennissen.”

Eva V.

Ward en Camille uit Gent

Ik ben Ward Diricks, 30 jaar oud, zelfstandig ondernemer en woon sinds 2,5 jaar in het centrum van Gent. Via mijn onderneming ben ik bij Meubis terecht gekomen, heb ik Meubis ook beter leren kennen en hebben wij ook beroep gedaan op Meubis wanneer wij in ons appartement een Airbnb wilden oprichten. Voor onze Airbnb wilden wij ons interieur volledig vernieuwen en hebben we eigenlijk alles aangekocht. Gaande van een bed, slaapbank, salontafel, noem maar op en alles wat we wouden was ook verkrijgbaar bij Meubis. Het aanbod is ongelofelijk gevarieerd. Een ongelofelijk groot aanbod, wanneer je iets zoekt, zal je alles wel terugvinden. De koopervaring was super, en is heel vlot verlopen. Van het moment dat we ons aanmeldden bij Meubis, tot het moment dat alles afgehandeld. De kwaliteit is super, dit wordt ook telkens bevestigd door onze Airbnb klanten. Ze zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit, en zeggen ook altijd dat het bed en de slaapbank super zijn. Dus de kwaliteit zit echt wel goed. We zouden Meubis zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen. Eerst en vooral, qua kwaliteit zit je super. Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen. Zo weet je wanneer je bij Meubis terecht komt, je altijd op een goede manier geholpen zal worden.

“Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen.”

Ward Diricks

Marie-Charlotte uit Oostende

Hi. Ik ben Marie-Charlotte, 26 jaar. Ik ben vastgoedmakelaar aan de kust en ook wonende aan de kust. Ik ben via het internet bij Meubis terecht gekomen. Het aanbod is zeer ruim: alles van stoffen, materialen tot de poten aan de tafels - overal kregen we advies. Online zelf vindt u een heel groot aanbod. Zo ben ik onmiddellijk naar de winkel gegaan. Daar word je heel enthousiast ontvangen. Als er een kleur of stof je niet bevalt tonen ze onmiddellijk boekjes om een leuke kleur te vinden die bij je past. Een hele leuke koopervaring dan. Ook de levering is zeer vlot gegaan, in tegenstelling tot andere winkels werd alles op 6 à 8 weken geleverd. Ik zou Meubis sowieso aanraden, en dat doe ik al! Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.

“Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.”

Marie-Charlotte

Erwin uit Hillegem


Ik ben Erwin V. uit Hillegem. Sinds kort hebben we een tweede verblijf in De Panne. En in het kader daar van hadden we een hele reeks nieuwe meubels nodig. We zijn op internet beginnen rondkijken en zo zijn we bij Meubis terechtgekomen. Wat ons meteen opviel was het ruime aanbod en terwijl je op de site zit kun je via de chat allerlei vragen stellen, wat zeer interessant was.

De site zelf was heel uitgebreid, maar een zetel bijvoorbeeld zit je best zelf eens in, vandaar dat het interessant is dat er een toonzaal is. We zijn dan ook eens ter plaatse gaan kijken, en daar hebben we het assortiment ook nog eens nader bekeken.

We hebben alle meubels voor de living bij elkaar gezocht, dus zowel eettafel, zetels, salontafel en dergelijke, allemaal op elkaar gematcht.

De kwaliteit is opvallend goed voor die prijs, prijs/kwaliteit enorm goed. De meubels waren zeer goed ingepakt en zijn heel proper geïnstalleerd geweest.

We zouden Meubis zeker aanbevelen bij vrienden en familie, zonder problemen.​

“We zouden Meubis zeker aanbevelen bij vrienden en familie, zonder problemen.​”

Erwin

Melissa uit Evergem


Ik ben Melissa, ik woon in Evergem samen met mijn man en mijn zoontje. Wij woonden vorig jaar in Maldegem en voor onze nieuwe woonst zochten we nieuwe meubelen, zo zijn we in de winkel van Meubis in Maldegem terecht gekomen. We zijn heel goed geholpen geweest in de winkel.

Na ons bezoek hebben we de webshop bekeken en daarop hebben we gezien dat ze een groot aanbod aan meubelen hebben. We hebben al onze meubelen voor onze salon en woonkamer bij Meubis gekocht en alle meubelen zijn eigenlijk wel netjes geleverd.

De kwaliteit van de meubelen vind ik persoonlijk heel goed en ze zijn heel eenvoudig te monteren.

Meubis zou ik zeker aanraden aan vrienden en familie.

“De kwaliteit van de meubelen vind ik persoonlijk heel goed en ze zijn heel eenvoudig te monteren.”

Melissa

Lies uit Brugge


Ik ben Lies, ik ben 43 jaar. Ik ben gehuwd en woon samen met mijn echtgenoot in Brugge en heb twee kinderen.

Wij kwamen bij Meubis terecht via het internet. We waren al bij verschillende meubelwinkels gaan kijken. ’S avonds hebben we op internet wat rondgekeken en gezien dat ze ook bij Meubis die meubels verdeelden, en het was een stuk voordeliger.

Op zich vond ik de winkel wat klein op dat ogenblik. Maar ik heb begrepen dat hij ondertussen uitgebreid is. Toch hadden ze alles wat we zochten en we konden het ook zo daar bestellen.

De koopervaring was heel goed, ze waren super vriendelijk en heel behulpzaam.

De kwaliteit is ook zeer goed. Onze meubelen zijn met blinkende afwerking dus zijn er soms vingerafdrukken op te zien, maar die zijn makkelijk afwasbaar.

We zouden Meubis zeker aanraden aan vrienden en familie, door de goede service die we hebben gehad.

“We zouden Meubis zeker aanraden aan vrienden en familie, door de goede service die we hebben gehad.”

Lies