Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Onze collecties

Onze collecties

Niets leukers dan zorgeloos meubels vinden die bij elkaar passen. Om die reden heeft Meubis verschillende collecties samengesteld. Alle meubels binnen een collectie zijn perfect op elkaar afgestemd. Door ons groot aanbod kunnen we ook collecties in verschillende stijlen aanbieden. Zo zijn we zeker dat jij jouw stijl kan terugvinden.

Moderne Collecties

Onze moderne collecties typeren zich door krachtige lijnen en strakke kleuren. De vormen zijn vaak hoekig en strak en vangen je blik bij het betreden van de ruimte. De moderne collecties hebben minder textuur en worden vaker getypeerd door glanzende en vlakke oppervlaktes. 

Producten in Moderne Stijl


Hedendaagse Collecties

Onze hedendaagse collecties zijn vaak een combinatie van traditionele en moderne elementen. De kleuren zijn zachter dan bij moderne meubels en er wordt vaker gebruik gemaakt van textuurrijke oppervlaktes. Het gebruik van spiegels, glas, of origineel design zorgen echter voor een meer unieke en meer moderne vibe. Industriële collecties

De industriële collecties zijn geïnspireerd op rauwe materialen. Metaal, staal en steen worden gecombineerd met hout en natuurlijke materialen. Met zijn vaak strakke lijnen en sobere en donkere kleuren passen deze collecties perfect in uw loft of appartement. 

Producten in Industriële Stijl


Traditionele Collecties

Onder traditioneel verstaan we tijdloze meubels. Als je voor een van deze collecties kiest ben je nooit uit stijl. Je kan er veel natuurlijke materialen terugvinden en vindt er voornamelijk zachte kleuren en aardetinten. Subtiele vormen zorgen voor een klassevolle uitstraling zonder dat de aandacht naar één specifiek stuk wordt getrokken. 

Producten in Traditionele Stijl


Scandinavische collecties

Scandinavische collecties, ook wel nordic style genoemd zijn minimalistische en gladde meubels. Vaak gekenmerkt door lichte of witte kleuren en bleek hout. Deze collecties ogen modern maar zacht. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van contrasterende kleuren of materialen. De lijnen bij deze collecties zijn strak maar in tegenstelling tot onze moderne collecties zijn ze niet altijd hoekig. Verrassende vormen geven net dat tikkeltje meer aan uw interieur.

Producten in Scandinavische stijl


Landelijke collecties

Onze landelijke collecties staan synoniem voor gezelligheid. Hou je van warmte in huis en een uitnodigende sfeer dan zit je met deze collecties helemaal goed. Ze zijn geïnspireerd door de natuur, met veel hout en textuur. Zachte kleuren en aardetinten creëren een gezellige omgeving waar je volledig tot rust kan komen. Wil je meer weten over wonen in een landelijke stijl? Neem dan zeker een kijkje op onze blog! 


Rustieke collecties

Onze rustieke collecties zijn nauw verwant met onze landelijke collecties maar net met dat tikkeltje meer. Hier wordt vaker gebruik gemaakt van verweerd hout. De meubels hebben vaak ook veel textuur. Nerven blijven zichtbaar en het materiaal blijft onbedekt. De beste omschrijving die we kunnen vinden is ‘shabby chic’. Zorgeloos mooi.

Producten in Rustieke Stijl


Collecties voor de Allerkleinsten

Meubis biedt ook kinder- en babymeubels aan in verschillende stijlen. Want ook de kamer van de allerkleinsten in huis mag helemaal naar jullie wensen zijn.

Ontdek hier meer over onze verschillende kindercollecties. 


Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: