• Home
  • Mogen honden binnen bij Meubis?

Mogen honden binnen bij Meubis?

We weten het allemaal, na een lange dag op het werk heb je vaak geen tijd meer voor een lange wandeling. Het is dan ook een heel normale zaak dat je je trouwe viervoeter even de wereld in wil meenemen, daarbij wil je hond waarschijnlijk niets liever dan bij jou zijn. Maar het is niet altijd gemakkelijk om te weten of je hond, al dan niet wettelijk, toegelaten is in de winkel.

“Honden niet toegestaan”

Omwille van hygiënische redenen kunnen wij jammer genoeg enkel blindengeleidehonden en hulphonden toelaten in de toonzaal. Ja, we vinden het ook zielig, maar zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten en diensten garanderen zodat iedere persoon kan genieten van een geweldige winkelervaring.

Enkele ideeën om je trouwe viervoeter gelukkig te houden

Wij willen natuurlijk niet dat je je hond in de auto laat of buiten moet wachten. Daarom geven we je graag enkele tips om het leven van je hond gemakkelijk en veilig te maken.

  • Ga eerst winkelen en dan wandelen. Je hond meenemen naar de winkel waar hij niet binnen mag is geen leuke ervaring. Je viervoeter zal alleen maar genieten van de tijd die je onderweg bent en moet toch op jou wachten met beperkte ruimte om te bewegen.
  • Vraag aan een familielid of een vriend om mee te gaan. Met tweeën gaan winkelen is altijd veel leuker dan alleen te moeten gaan. Zo kan je vriend even verder wandelen met de hond terwijl jij op het gemak kan rondsnuffelen in de toonzaal. Is er een dierenwinkel in de buurt? Geweldig, dan kan je vriend daar even binnen wandelen met je lieve viervoeter en hem verwennen met zijn favoriete snacks.
  • Doe beroep op je buurtgenoten om even op je hond te letten. Zo kunnen jullie een beurtrol afspreken om op elkaars huisdieren te passen terwijl de andere naar de winkel gaat. Zo is je hond ook nooit alleen en kan hij zelfs spelen met een vriendje.

Met deze 3 ideeën hopen wij jou te inspireren zodat je kan genieten van je winkelervaring terwijl de tijd van je hond zo aangenaam mogelijk maakt.

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: