• Home
  • Meubis review: Shelly de Vlamertinge

Meubis review: Shelly de Vlamertinge

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. U krijgt een uniek inzicht in hun persoonlijke wereld en het interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waarin ze elke dag leven.

Shelly uit Vlamertinge

Mijn naam is Shelly en ik woon samen met mijn vriend Kevin en onze zoon Memphis in Vlamertinge.

Ik kwam naar Meubis via google, zo kwam ik op hun website terecht. Je hebt veel verschillende en gevarieerde stijlen zoals landelijk, industrieel, modern, ... Dus veel keuze. Ik heb onze eetkamer en tv-meubels in een meer industriële stijl gekocht. Ik vond het een zeer goede ervaring, met een vlekkeloze service.

Ik vind het ook leuk dat je je meubels gratis bij Meubis kunt opbergen. Onze meubels konden daar blijven staan tot we ons huis konden betrekken. En ze werden gratis geleverd, dus ik heb echt genoten van de ervaring.

De kwaliteit van de meubels is ook erg goed, want met een zoon die bijna 1 jaar oud is, slaan ze soms tegen de meubels aan, en tot nu toe is het nog steeds rechtdoorzee.

Ik heb Meubis zeker aanbevolen aan mijn vrienden en familie.

“De kwaliteit is ook zeker in orde, want met een zoon van bijna 1 jaar oud wordt het meubilair soms geslagen, en tot nu toe is het nog steeds recht.”

Shelly
Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: