• Home
  • Meubis review: Martine uit Eeklo

Meubis review: Martine uit Eeklo

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Martine uit Eeklo

Ik ben Martine en ik ben onlangs in Eeklo komen wonen op een gelijkvloers appartement.

We waren op zoek naar meubelen omdat ik alleen ging wonen, mijn vriendin stelde voor eens te gaan kijken bij Meubis in Maldegem. Toen we in de winkel kwamen vond ik het aanbod heel ruim, zowel bij de salons, eettafels, slaapkamers, tv-kasten, salontafels. Er was heel veel keuze.

In principe heb ik alles gekocht, heel mijn appartementje vol. Een hele mooi eetkamer, met een grote tafel waar je met veel mensen aan kan eten. Dat vind ik belangrijk. Aangezien ik kok ben zullen er wel regelmatig mensen komen eten.

Het salon, de salontafel, de tv kast en zelfs het canvas dat aan de muur hangt heb ik daar gekocht. De koopervaring vond ik zeer goed. Je kreeg de kans om eerst zelf te kijken wat je zou willen, en dan kwam de verkoper om de verdere mogelijkheden te tonen.

Ik vind de kwaliteit zeer goed, het voelt allemaal zelfs zwaar aan. Volgens wat ik gehoord heb is alles van Belgische makelij, dat vind ik wel positief. In plaats dat alles uit het buitenland komt, dan hebben onze mensen ook werk hé.

“Toen we in de winkel kwamen vond ik het aanbod heel ruim, zowel bij de salons, eettafels, slaapkamers, tv-kasten, salontafels. Er was heel veel keuze.”

Martine
Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: