• Home
  • Meubis review: Marie-Charlotte uit Oostende

Meubis review: Marie-Charlotte uit Oostende

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Marie-Charlotte uit Oostende

Hi. Ik ben Marie-Charlotte, 26 jaar. Ik ben vastgoedmakelaar aan de kust en ook wonende aan de kust. 

Ik ben via het internet bij Meubis terecht gekomen. Het aanbod is zeer ruim: alles van stoffen, materialen tot de poten aan de tafels - overal kregen we advies. Online zelf vindt u een heel groot aanbod. Zo ben ik onmiddellijk naar de winkel gegaan. Daar word je heel enthousiast ontvangen. 

Als er een kleur of stof je niet bevalt tonen ze onmiddellijk boekjes om een leuke kleur te vinden die bij je past. Een hele leuke koopervaring dan. Ook de levering is zeer vlot gegaan, in tegenstelling tot andere winkels werd alles op 6 à 8 weken geleverd. 

Ik zou Meubis sowieso aanraden, en dat doe ik al! Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.

“Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.”

Marie-Charlotte
Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: