• Home
  • Meubis review: Din uit Ieper

Meubis review: Din uit Ieper

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Din uit Ieper

Ik ben Din Augustinus en ik baat een vakantieappartement voor 10 personen uit op de grote markt in Ieper. Ik ben bij Meubis terechtgekomen door een zoektocht op internet naar kwaliteitsvolle en betaalbare meubelen.

Ik zag direct op hun site dat ze voldoende aanbod hadden en dat ik kon vinden wat ik nodig had. Ik heb een hoeksalon gekocht, eetkamer, stoelen, een slaapbank en alle bedden en matrassen voor mijn vakantieappartement.

Voor mij was de koopervaring zeer positief, ik werd goed bijgestaan door de mensen in de winkel. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de meubelen, ze staan hier ondertussen reeds 5 jaar en ik heb nog geen klachten of schade.

Ik zou Meubis zeker aanraden aan vrienden of familie. Trouwens, onze 2 zonen hebben hun appartement ook ingericht met meubelen van Meubis.

“Voor mij was de koopervaring zeer positief, ik werd goed bijgestaan door de mensen in de winkel.”

Din
Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: