Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Meubis Cadeaubonnen

Meubis Cadeaubonnen

Het ideale cadeau voor iedereen!

Een cadeaubon van Meubis; Het ideale cadeau:

Een cadeaubon van Meubis, daar wordt iedereen blij van! Ken je iemand die binnenkort moet verhuizen? Of heeft je moeder nood om haar woonkamer eens op te frissen? Met een gift voucher van Meubis help je hen alvast op de goede weg. Al onze cadeaubonnen worden via mail naar jou toegestuurd, waarna je ze gewoon gemakkelijk kan uitprinten. 

Kies een cadeaubon: 

Wat is een cadeaubon?

Een cadeaubon kan gezien worden als het ideale cadeau. Het is namelijk niet makkelijk om iemand zijn stijl en smaak in te schatten. Om dit op te lossen bestaat er iets zoals een cadeaubon. Dit een voucher of bon voor een specifieke winkel waarop je een bepaald bedrag kan zetten. Dat bedrag kan de ontvanger van de cadeaubon dan uitgeven in de winkel waarbij de bon is gekocht. 

Waarom een cadeaubon?

Allemaal goed en wel maar kan je niet gewoon het geld afgeven ipv een specifieke voucher te kopen? Nu ja, maar een geschenkbon is veel persoonlijker dan een centje in een enveloppe. Je toont aan de persoon die de cadeaubon ontvangt dat je weet waar ze mee bezig zijn en wat ze willen kopen. Maar je geeft de ontvanger van de cadeaubon wel nog genoeg keuze om zelf uit te kiezen wat ze exact willen kopen.

De inrichting van iemand zijn huis is altijd een moeilijke zaak, zelfs voor de persoon die zijn huis aan het inrichten is. Vaak gaat het ook over grote bedragen waarvoor je even op voorhand moet beginnen sparen (hallo Italiaanse sofa van mijn dromen). Een geschenkbon van Meubis is dus een ideaal geschenk voor iedereen die binnenkort verhuist of van plan is om hun huis te herinrichten. 

Hoe lang is een cadeaubon geldig?

Hoe lang een cadeaubon geldig is varieert van winkel tot winkel. Let dus altijd op als je een cadeaubon koopt (of krijgt!) dat je deze zeker niet laat verlopen. Wij vinden persoonlijk dat je niemand mag opjagen een keuze te maken. Zeker als het gaat om hun meubels of huisraad. Daarom zijn onze cadeaubonnen onbeperkt geldig. Lekker makkelijk toch?

Hoe een cadeaubon inpakken?

Een van de leukste dingen bij het krijgen van een cadeautje is het uitpakken natuurlijk! Bij Meubis kan je onze cadeaubonnen zelf uitprinten, dat is lekker makkelijk aangezien je niet moet wachten op de post om je bon te ontvangen. Maar als je hem hebt uitgeprint, hoe maak je dat je cadeaubon er extra feestelijk uitziet? We raden aan van de bon in een leuke enveloppe te steken, vooraleer die in te pakken in je mooiste geschenkpapier. Afwerken doe je met een leuke sticker en linten die je kan frizeren voor een extra feestelijk effect. Je kan zo ver gaan als je wilt met het opsmukken van jouw cadeau. After all… “It’s so much more than a coupon.” 

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: