Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

 • Home
 • Meubelzaak met persoonlijk advies

Meubelzaak met persoonlijk advies

Services voor jouw specifieke noden en wensen

Services

Jouw meubelen worden altijd gratis geleverd

Alle aankopen in de winkel, ongeacht het aankoopbedrag worden gratis thuis geleverd in België, Nederland en Luxemburg.
Levering in Frankrijk is mogelijk onder voorwaarden. Gratis levering is mogelijk in bepaalde departementen of in het hele land vanaf €1000,00.

Wanneer je een bestelling plaatst in de winkel worden jouw gegevens bewaard zodat wij de status van jouw bestelling kunnen volgen en de levering kunnen coördineren. Je wordt persoonlijk via mail op de hoogte gehouden van de levertijd en statusupdates van je bestelling.

Nieuwe meubelen laten monteren

Onze ervaren monteurs kunnen bij jou thuis je meubelen monteren. De montage service van Meubis is beschikbaar voor één artikel of voor je complete eetkamerset. Zo ben je zeker dat je nieuwe meubelen correct worden gemonteerd en bespaar je tijd. Deze meubelmontage service van Meubis wordt aangeboden voor een klein toeslag dat afhankelijk is van het type meubelstuk en kan aangevraagd worden tijdens of na je bestelling. Geen uurtarieven en geen onaangename verrassingen. Zo weet je altijd wat de kostprijs is voor de montage plaatsvindt. 

Een wisselstuk nodig of feedback melden in de winkel

Is een onderdeel van je meubelstuk zoek geraakt, is er iets beschadigd of heb je feedback over onze service? Geen probleem, kom gerust langs in de showroom zodat onze adviseurs de gepaste oplossing voor je kunnen vinden.

Vergeet niet om volgende zaken mee te brengen voor een snelle herstelling van je meubelstuk.

 • Je naam en ordernummer van de bestelling.
 • Een omschrijving en foto of filmpje van het beschadigde onderdeel.
 • Een omschrijving van het zoekgeraakte onderdeel. Zorg eventueel voor een foto of filmpje van een soortgelijk onderdeel.
 • Het nummer van het beschadigde of zoekgeraakte onderdeel. Dit vind je terug op het montageplan dat in je pakket zit van het artikel.

Zodra de adviseur voldoende informatie heeft wordt er eerst gekeken of het wisselstuk beschikbaar is in onze voorraad. Als dit niet het geval is wordt het besteld bij de fabrikant zodat je meubilair snel hersteld kan worden. Let op, in sommige gevallen kan de levertijd identiek zijn aan aan de aangegeven levertijd van het meubel.

Een meubellift nodig voor levering op verdiep

We leveren steeds op het gelijkvloers met 1 chauffeur. Woon je echter op een appartement en kunnen de meubelen in de lift van het gebouw, dan brengen we die graag met de lift naar boven. Maar stel dat je een groot meubelstuk aangekocht hebt en op een hogere verdieping woont dan kan de meubellift van Meubis de zware klus voor je opknappen.

 • Hierdoor vermijd je ook heel wat ongemakken
 • Nieuwe meubelen worden netjes bij jou afgeleverd
 • Je bestelling zal veel sneller in je huis staan
 • De muren, verf of behang van je woning blijven ongedeerd
 • Je bespaart de rug van onze top monteurs, waarvoor dank!

Deze service kan op aanvraag gereserveerd worden in de winkel of online en kost €120. Je beschikt dan 1 uur over de lift. Meubis biedt deze service aan in combinatie met gratis levering binnen Benelux. Je kan eveneens de Meubis montage service aanvragen om heel wat tijd te besparen. 

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: