• Home
  • Meubelen bestellen in de winkel

Meubelen bestellen in de winkel

Persoonlijk, gemakkelijk en op jouw tempo winkelen

Persoonlijk advies en winkelen in de showroom

Kopen in de showroom en advies op maat

Maak het jezelf comfortabel. Kom op bezoek in onze meubelzaak in Maldegem en doe alsof je thuis bent. Eens voelen aan de stoffen en materialen van onze stoffen hoeksalons of lederen zetels, de kwaliteit van onze Recor originals hoeksalons testen of het ligcomfort van de matrassen uittesten? Het kan allemaal! En alles op je eigen tempo.

Nog niet zeker of je een boxspring of een tweepersoonsbed wilt voor in je slaapkamer? Vraag je je af of die nieuwe eettafel die je wilt kopen in een andere kleur beschikbaar is? Ben je op zoek naar een iets goedkopere eetkamerset. Vraag gerust informatie over het meubilair, interieuradvies of stofstalen aan onze Meubis adviseurs en ontdek alles wat je moet weten over onze services voor je nieuwe meubelen aankoopt.

Meten is weten

Onze adviseurs willen er voor zorgen dat die moderne hoeksalon niet te groot is voor je woonkamer of dat die kleerkast met draaideuren perfect in je slaapkamer past. Breng hiervoor zeker enkele afmetingen en/of afbeeldingen mee van de beschikbare ruimte of een plannetje zodat wij de ideale meubelmatch kunnen voorstellen die past bij jouw persoonlijkheid, benodigdheden en interieur. 

Online windowshoppen en in de winkel bestellen

Ga gerust even online windowshoppen om woontrends en interieurideeën te vinden die jij in je interieur wil zien. Is er een dressoir, boxspring of een ander meubelstuk die je leuk vindt, maar wil je nog wat meer informatie? Neem dan zeker de details van het artikel mee tijdens je bezoek aan de showroom. Onze Meubis adviseurs helpen je graag verder met meer details over het artikel, persoonlijk advies en alternatieven die jouw interieur compleet maken.

Betalingsmogelijkheden in de winkel

  • Cash
  • Bancontact / Maestro
  • Visa / Mastercard
  • Bankoverschrijving
  • Op afbetaling

Meubelen kopen op afbetaling

Voor een evenwichtig budget kan je jouw nieuwe meubelen in meerdere keren betalen. Vraag gerust naar de voorwaarden en het betalingsproces in de showroom, livechat of mail. Kredietovereenkomsten worden aangeboden in samenwerking met Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Een grote aankoop doen?

Controleer op voorhand de uitgavenlimiet van je krediet- of debetkaart en bekijk of je genoeg saldo beschikbaar hebt voor betaling van een voorschot (50% van het totaalbedrag) of het volledige bedrag. Als je onzeker bent van je uitgavenlimiet kan je contact opnemen met je bank zodat zij eventueel je limiet kunnen verhogen of bekijk de opties in je mobiele bankapp.

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: