• Home
  • Levering in België

Levering in België

Geniet van verzending bij alle bestellingen binnen België vanaf €499, voor kleinere orders vragen wij een kleine vergoeding van €29,95. Hou hierbij rekening dat hierbij enkel op gelijkvloers wordt geleverd, ook voor montages. Als er een lift in het gebouw is brengen we de meubelen graag tot op je verdieping, maar als dit niet gaat is het handig om eventueel een liftservice te bestellen zodat je meubelen veilig kunnen geleverd worden.

Levering in België

Geniet van verzending bij alle bestellingen binnen België vanaf €499, voor kleinere orders vragen wij een kleine vergoeding van €29,95. Onze eigen leveringsdienst levert tot op het gelijkvloers, ook bij montages. Als de meubelen wel gebracht moeten worden naar een andere verdieping, dan is het best om enkele gespierde mannen te vragen die je daarbij kunnen helpen. Een lift in het gebouw is natuurlijk ook altijd handig.

Levering in Nederland, Frankrijk en Luxemburg

Daarnaast bieden we ook levering aan in Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Levering in andere landen, buiten deze hiervoor vernoemd, is ook mogelijk op aanvraag. Neem contact op met Meubis via support@meubis.be of gebruik onze chat functie om na te vragen of levering in jouw land mogelijk is en voor welke leveringskost. 

Wil je levering in een ander land dan Belgie, Luxemburg, Nederland of Frankrijk, ga dan naar: